|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 27.10.2008
Mjesto: Francuska
Downloads: 446
Uploads: 11
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Klavijature
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Pozdrav svima,
Imam jedan problem na triton LE, to mi se po prvi put desilo, u vezi semplovanja, kad ucitam neku sempl npr violinu, znaci kmp fajl, koji ucita sa sobom ksf fajlove, zatim idem na Menu, Basic, pa zatim na RAM i pronadjem taj sempl. Idem na write i ubacim ga na neko slobodno mjesto u programu, npr Prog:001. Eh kad ga ubacim u neki program ne zvuci nikako, ako je u pitanju violina, ne cuje se samo violina, vec jos neki instrumenti, npr gitara itd... Ne znam u cemu je problem ??? Ako je od vas vec neko imao slican problem ???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Ja mislim da ti je to zbog toga sto koritis dva oscilatora ali nisam siguran,probaj kad ucitas tu violinu na prvoj stranisi BASIC da odaberes single i onda nadji tu violinu mora sama da svira,ispravite me ako grijesim.pozzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
![]() |
![]()
Hvala Mico23,
Upravo sam rijesio problem, mislio sam i ja da je u pitanju single pa sam mislio da je na double, ali nije to bilo u pitanje, sad sam formatiro sve sa kartice i ponovo ucitao, i sve ok. Bas neznam da nije kad sam sa racunara prabacivao povukao neke greske, ali eto sad je sve ok. Hvala puno na pomoci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
tu smo da se pomazemo,pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 02.06.2008
Mjesto: HR
Downloads: 1685
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 26 puta u 23 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x, Ketron Event,Yamaha Genos2
![]() |
![]()
problem je u tome sto su ti upaljeni 2 oscilatora ili u programu gdje si ga snimio koristi jos koji znaci taj drugi il treci ugasis.Najbolje ti je nadji neki zvuk u programu gdje je jedan i tamo uvuces sempl koji hoces zatim ga snimis na drugi broj gdje imas mjesta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 02.06.2008
Mjesto: HR
Downloads: 1685
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 26 puta u 23 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x, Ketron Event,Yamaha Genos2
![]() |
![]()
o nisam citao vidim da si rijesio Ok.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
![]() |
![]()
Hvala vam prijatelji, rijesio sam problem, fali mi koja kosa na glavi ali nema veze ponovo ce da poraste
![]() ![]() Ovde smo da pomazemo jedni drugima, i tako treba da nas je sto vise i vise. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
problem, semplovanju |
|
|