Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Razglasi i ozvučenja > Mixeri

Mixeri Sve o miksetama

Alati tema Display Modes
Star 26.10.2008, 15:12   #13
vladimir68
Ovaj baš voli da kuca

vladimir68's Avatar

Registrovan/a dana: 26.10.2008
Mjesto: vojvodina
Godina: 57
Downloads: 494
Uploads: 10
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 26 puta u 25 Postova
Instrumenti: nekoliko vrsta instrumenata
Interesi: muzika
vladimir68 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Daumen hoch Keytone DSP800,....

Muzicar sam i imam taj mixer(DSP 800) skoro godinu dana(napomena imam i dinakorda powermate 600/II).Mixer malo kosta naspram dinakorda ali neradi tolko lose(3x) kolko manje (3x)kosta od dinakorda.Nije kineski vec se proizvodi u nemackoj.Ima samo jedan efekat na kanal (ne dva kao dinakord)ali je efektor isti kao kod dinakorda.Pomenuta snaga 2x450Wrms na 4 oma je tacna.Kacim mu 4 kutije RCF art 300 i roka bez problema.Dinakord je mnogo izvikana firma i diskutabilno je dali bas vredi onoliko koliko ga placamo.Neproverena informacija :ali cini mi se da se dinakord vise i nesklapa u Nemackoj nego je fabrika promenila mesto.(Znamo svi da se SHURE recimo proizvodi u Mexiku). Ovi su ˝novi˝ i probijaju se na trziste i nisu napravili mixer krs za jeftine pare kao recimo sto su behringerovi mixeri (pmp,pmh serija ,.....).Evo vam adresa ko ga licno proizvodi:www.musikhl.net.Faca se zove Karl Lehner ima firmu ,prodavnicu i proizvodi pomenuto.Naravno nek kupuje ko sta hoce.Mixer je odlican.
vladimir68 je offline   Reply With Quote

Favoriti

Oznake
powermixer

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 23:12

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije