|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Da samo dam do znanja i na ovom forumu, do sad sam bio na telefon
sa Korg Italy, Paolo Tramanoni, i on mi je rekao da ce ovo pomoci mnogo, nema nikakvih garancija al bolje je nego spavati.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Znaci nista za pa50? Samo PA800/4500/588/2x itd.?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Model: Pa800
Serial No: 2002476 Datum kupovine: Januar 2007 Opcije: EXP-2 Na korgpa.com i pedale spadaju pod opcije... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Bez uvrede ali što bi davali Serijski broj i model,i ovo i ono?
Ne vidim svrhe a mislim da je to još jedna caka koja je bila lani kad su jednom frajeru ukrali Pa1X i isti fazon je prosuo na netu da pišu koji model,serial itd...I koliko sam čuo pronašo je sinth kod jednog jadnika što nije ni znao da je kupio ukraden...Al nema veze,neka piše ko šta hoće,meni je PA2XPro i ovako dobar sinth i ništa mi više ne treba... ![]() ![]()
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Nema veze ovo Almire sa time, ovo je ozbiljan posao sa strane KORGa.
Nije ovo software pa ce ga neko sta ja znam. Hoces da postavim sve seriske brojeve od citavo studio? Sta ce sa njima?
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 11.03.2005
Downloads: 6255
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
@Alix
Alixe izvini sto moram biti drzak ali molim te ako se ne slazes sa idejom zadrzi to za sebe, jer mozemo i bez ovakvih komentara. Ne plasi narod bez veze jer serijski broj nema nikakve veze sa tim sto su ljudi lopovi i kradu...i bez broja i sa brojem ce ti ga ukrasti ako hoce, mozes ga ti vezati lancima. Kazes da ti ne treba program, hajmo se kladiti da bi ga ti prvi koristio kada bi takav program postojao, samo sto ti jos ne vidis potencijal. Budi razuman, ti si moderator i trebao bi cak da pomognes nasoj akciji a ne da nam odmazes. Hajmo kolege!!!...nisu valjda samo dva clana zainteresovana za ovaj program. Ljudi program ce biti djabe niko vam ne trazi novac samo par minuta da upisete potrebne podatke kako bi KORG provjerio da se radi o "stvarnim" korisnicima. Promijenjeno od Korgminator (24.10.2008 u 03:39 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
Evo doprinos i od mene:
KORG PA 800 -Ser N°: 6014904 -MP3 Board -Datum kupovine : 10.2008. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
|
![]()
Dobra, a šta je sa pa1x, pa1xpro?...Jel to možda nije korg?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Gospodar uploada
Registrovan/a dana: 05.02.2007
Mjesto: Šabac
Downloads: 1733
Uploads: 163
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 27 puta u 17 Postova
Instrumenti: korg-Pa4x
![]() |
![]()
Model : Pa-800
SNo: 6006719 Datum kupovine: april 2008 Slazem se da je PC editor krajnje neophodan svakom,da veoma lako i brzo uradi ono za sta mu u samoj klavijaturi treba mnogo vremena i drndanja po dugmicima( i ekranu) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 28.07.2004
Mjesto: Austria-Graz
Downloads: 1378
Uploads: 9
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |