|
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
to sa adress error sam imo na m3 zato sto je bio pokvaren pcg,ubaci neke moss boje pa probaj ako nemas boje javi se da na PM da ti posaljem ja i mora da radi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Ja mislim Alix da ti taj MOSS posaljes meni jer vidis da ne radi a ja skupljam defektnu elektroniku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
E Tranzite...Brate mili---sad me prepadaš samo tako...Moram pod hitno da se koncentrišem ljudi na kraju sam živaca...MICO-legendo hvala ti evo sad ću da te dodam na MSN...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Ama salio sam se, ne prepadaj se, jos cu te nositi na dusi. Nije nista sa tim MOSSom, samo uvedi boje i ne beri brigu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ne sekiraj se Alix.Ne može ništa od prve da proradi ,pa ni MOSS...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Jaaj ljudi sutra ujutru u 7 budim kolegu Sinana i ode kod njega da isprobam...Sad ću cjelu noć da dežuram i ne spavam samo da to sredim...hvala vam svima na pomoći-legende ste!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Nista, prvo Loadiraj taj INIT PCG sto sam ti dao prvo pa onda dalje teraj ostalo.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Evo ovako za sve kolege koje bi imali poteškoće sa MOSS...
Prvo zahvala kolegi Nedimu za INIT.PCG I kolegi MICO23 za jednostavni MOSS.set Ako vam se pojavi kad u Moss banki ADRESS ERROR ili da vam zamrzne sinth,ili se počnu ispisivati 00000x000001,00000x000002,itd ili prosto neke brojeve ne prime u F-banki evo rješenja...Prvo učitajte folder INIT.PCG kojeg sam postavio u Download centu,a zatim ugasite sinth...Ponovo ga upalite i MOSS radi kako treba,banke se sve postave na tvorničke parametre i čini mi se sa tim učitavanjem INIT.PCG da se "resetuje" MOSS...Jedino još šta vam preostaje jeste da naloadate neki MOSS set i to je to...Dakle ja sam cjelu zbrku digo uvezi toga,već bio na rubu plača a problemčić i nije bio tako ozbiljan...Još jednom hvala svima koji ste mi pomogli sa odgovorima i nadam se da će ovaj post pomoći još kome ko bude imo poteškoće sa MOSS boardom...Ali da dodam---Brate ala ima sladak portamento...Jaaj i boje kad ih sviram,ježim se od dragosti...Još samo nebil ovaj Extreme došo i ispunio sam životnu želju,Pozdrav!
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
hitna, korg, moss, pomoć |
|
|