Citat:
Originalno postovano od kreso
@ tranzit @rondzo4live
Činjenica je da Nedim ima malo "krivi" pristup, pa ispada da sa svima komunicira s visoka, i bahato no vjerujte mi, Nedim nije zlopamtilo ili pokvaren čovjek. prije će vam on dat dobar svjet i uputit pomoć nego prvi susjed.
|
To bi i sam priznao, al to nije KRIVI PRISTUP il da dolazim sa NEBESA al kad covek pita pitanje ..KAKO DA MENJAM BOJE NA PA80...il covek kaze...JA ZNAM DA SAMPLIRAM, UZMEM BOJU STO JE RONDZO IL TRANZIT NAPRAVIO PA JE LOADIRAM U SVOJ SINT...to je malo i zalosno onda da tavkome coveku se mora odma i psihicki pomognut.
Nije to krivi pristup, nikaki uopste, svako ovde pristupa sa onoliko koliko ima moc za to.
Dal me je ikad iko video da odgovaram na sledeca pitanja:
Daj mi akorde za ovu pesmu
Kakve su ove terce
Sta je to DIMINISHED CHORD
Sta je to SEVENTH CHORD i pitanja slicna ovima?
Nikad i niti cu, ne znam i nije moje mesto da se tamo mesam.
Na nijednom forumu il postu nisam CLAIM da sam ja dobar MUZICAR nego uvek samo pristupim sa TEHNICKOM stranom posto i sam znam i siguran sam da 90% sintova koji danas postoje znam ih IZ VANI I UNUTRA kako disu a isto tako i ostale masine i i tehnicke stvari, al to ipak ne znaci da sam ja veliki MUZICAR KAO MUZICAR jer imam puno kolega MIXERA i MASTERA koji ne znaju ni jednu notu odsvirat al naplacujes ih po 700$ od sat da ti nesto mixiraju. Nadam se da ste razumeli moj point. A to o balkancima, jebaj ga sta fali sa vama tokom godinama i ja sam postao balkanac, znaci onda pljujem i po sam sebi.
Pozdrav