|
![]() |
#18 | |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]() Citat:
Zamolio bih te,da moje ime (nick) ne pominjes u svojim postovima,koji su vezani za privatne stvari.Pogotovo u tom postu gore,koji si napisao i u kontekst citave price u koji si me postavio. Lijepo sam ti objasnio,da je to stvar privatne prirode i tice se samo tebe i mene,a ti se raspisao po forumu. I onda se desava da ljudi to citaju i lako mogu pomisliti da sam ja neka osoba lakomislena,naivna i negativna.Ali nije tako,a to znaju i svi clanovi foruma.Takodjer sam ti objasnio-"Ti imas svoj put,a ja svoj i sretno nam obojici bilo". Nisam dobro shvatio drugara sa nick-om "tesla",sta je mislio pod onim pojmom "sitne duse".Nadam se da to nije vezano za mene kao osobu, i da se ja ne nalazim u tom "pojmu".Ako je drugacije....neka mi kaze. Da skratim-Alix,nije bilo potrebe uopste,za pominjanje moga nick-a i to je bilo suvisno. Ne zelim ovim putem da otvaram nikakvu diskusiju niti polemiku.Morao sam reagovati i smatram ovo zavrsenom stvari,i molim bez pominjanja moga imena u relacijama koje su privatne prirode. Inace sebe smatram,obicnim narodnim covjekom i ne mislim da sam i po cemu bolji od drugih ljudi koji drze do sebe. Ovo sto sam napisao,napisao sam dobronamjerno i zelim da se tako i shvati,narocito od svih drugih clanova yu-midi. Pozdrav, |
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
alix, trazi |
|
|