|
|
Studijski Hardware Zvucne karte, Efekti, Analogne mixete, Digitalne mixete, Digitalni snimaci, Midi interface, Transport interface, Audio interface, Kompjuterske konfiguracije |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
al pazi bitno je samo da imas original cubase jer ako pocne da te zeza imas da izgubis volju na sve to,ipak je zakonsve da imas original onda nema ni zime.i srecno
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Upravu si,samo je bitno da imas veliki Budzet i onda moze sve da bude original a do tada "try before buy"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Ah Macintosh majka, samo ga kresnes i odma upali...nema Asuse ni Masuse...
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
mekintosa cu pojesti 3 put za dorucak s ovom masinom, i to cu uskoro da instaliram samo da izadje verzija za moju konfiguraciju, ne zurim imam vremena, ovo mi sad radi vau i to je to, posto ima verzija os x do moje tj. p5k ploce a p5q je sledeca. Znaci leopard 10.5.5 verzija trebalo bi da bude za moj konfig ali znaci ova hakintos, g5 mu nije blizu, instaliracu logic i udri...
![]() |
#5 |
Godfather
|
![]()
Greshish, ovaj greshish silno sine...
![]()
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
###hakintos, g5 mu nije blizu,###
Bogami drug kad bi se nastavila proizvodnja G-procesora,vjeruj da bi danas 1000% imali procesor 10GHz brzine-garantujem ti...U svoja vremena g-procesori na Mac-u su bili extra skupi ali brate i Intel,Amd,Cyrix i ostale su tukli za do 3-4 puta i u brzini,preračunavanju,manje su se grejali,stabilnije radili i po domaće-BILI BOLJI...AL pošto je Mac prešo na Intelove procesore,pokakio se u vlastitu rangu i sad ne zna kako da to pojede...Šteta...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
vaxter vec isprobano, i to na 2 puta slabijem kompu....
![]() |
#8 |
Godfather
|
![]()
Kazem ti da greshish shto se tiche PowerPC arhitekture, tj G5 procesora...
Znam ja da ce da radi. Guram hakintosh josh od kako se pojavio prvi OSX386 projekat. ![]() Inache, pravi Apple svoje servere josh uvek sa PPC chipovima, kako sam chuo. Te mashine sad treba pazariti za studije. Ima pojede sve ostalo ne za doruchak, nego za uzinu! ![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |
brzi, help, procesor, vst |
|
|