Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Alati tema Display Modes
Star 28.06.2006, 13:14   #11
kreso
Šerif

kreso's Avatar

Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
kreso befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

U hebote Ćevap, dobro smo ti savili čavao u guzicu 8)
Pa bolje si se zapjenio od Ariel deterdženta

Zahebavam te care, u redu vjerojatno je a i mora Pa1X bit bolji od svih KORG-ova iz Pa serije.

No kako sam već napiso da se daju ugraditi komponente i moduli u synth kao u PC (znaš što mislim, da svak u njeg stavlja što želi), te da je OS isti na razini čitave Pa serije, tada mislim da bi priča tekla drugačije.

A s druge strane, oduvjek tvrdim najbolji je instrument na kome češ moči dobro odraditi posao. Nije sad to neka ljubomora na šminkerski synth, zato što ima ljepši dizajn, color ekran i ostale gluposti i bakraće koji mi ne trebaju.
Spominješ PAD-ove. Iskreno koji će mi qurac. Ti prvi ovdje dižeš galamu da MIDI sviraće i transpozeriste i tercaše, a ispada da sad osim svoj znanja i ti trebaš pomoć "kompjutera". Brate budi realan. Što više ti treba osim dobrog sounda, dobre i čiste ritam sekcije, preglednog ekrana i kvalitetne, ali po meni plitke i brze tipke. Sve ostalo su gluposti koje normalnom sviraču NE TREBAJU !
To je moje stajalište. Neka bude Pa1X Pro 10 puta bolji od Pa80, ali ako ja njegovom upotrebom ne dobijem ništa kvalitetniju svirku i ako ću ja svoj posao s njime odraditi kao i s Pa80, onda mi se ne isplati. Poznajem sviraće koji sa strajim KORG i30 pojedu nas i naše Pa traktore za dobro jutro. A Nedim se sigurno nije pozivo na Pa80 da ne zna njegove mogučnosti, a prije svega nivo svog znanja. Možeš imat i Oasysa, ali bit će ti džabe.
Neću da sad ovo preraste u svađu. Demokracija je, pa svak ima pravo na svoje mišljenje.
kreso je offline  

Favoriti

Oznake
ljudi, nemojte, ovim, pa1x, varat, zajebancijama

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 14:31

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije