|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() U hebote Ćevap, dobro smo ti savili čavao u guzicu 8) Pa bolje si se zapjenio od Ariel deterdženta ![]() Zahebavam te care, u redu vjerojatno je a i mora Pa1X bit bolji od svih KORG-ova iz Pa serije. No kako sam već napiso da se daju ugraditi komponente i moduli u synth kao u PC (znaš što mislim, da svak u njeg stavlja što želi), te da je OS isti na razini čitave Pa serije, tada mislim da bi priča tekla drugačije. A s druge strane, oduvjek tvrdim najbolji je instrument na kome češ moči dobro odraditi posao. Nije sad to neka ljubomora na šminkerski synth, zato što ima ljepši dizajn, color ekran i ostale gluposti i bakraće koji mi ne trebaju. Spominješ PAD-ove. Iskreno koji će mi qurac. Ti prvi ovdje dižeš galamu da MIDI sviraće i transpozeriste i tercaše, a ispada da sad osim svoj znanja i ti trebaš pomoć "kompjutera". Brate budi realan. Što više ti treba osim dobrog sounda, dobre i čiste ritam sekcije, preglednog ekrana i kvalitetne, ali po meni plitke i brze tipke. Sve ostalo su gluposti koje normalnom sviraču NE TREBAJU ! To je moje stajalište. Neka bude Pa1X Pro 10 puta bolji od Pa80, ali ako ja njegovom upotrebom ne dobijem ništa kvalitetniju svirku i ako ću ja svoj posao s njime odraditi kao i s Pa80, onda mi se ne isplati. Poznajem sviraće koji sa strajim KORG i30 pojedu nas i naše Pa traktore za dobro jutro. A Nedim se sigurno nije pozivo na Pa80 da ne zna njegove mogučnosti, a prije svega nivo svog znanja. Možeš imat i Oasysa, ali bit će ti džabe. Neću da sad ovo preraste u svađu. Demokracija je, pa svak ima pravo na svoje mišljenje. |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ljudi, nemojte, ovim, pa1x, varat, zajebancijama |
|
|