|
![]() |
#11 |
Kao kod kuće
|
![]()
Eto da uzmem primer od pre dve nedelje...
Krenuli sa svirkom petak u 2h popodne pa do 5h ujutru,zatim odmah ujutru u subotu od 10h do 20h uvece,cim smo zavrsili odmah odatle na drugo mesto i tamo smo krenuli u 21,30 pa do 5h ujutru.Malo spavali koliko se moze i u nedelju ponovo od 13h pa do 3h ujutru. Bilo je vise takvih slucajeva... A svadbe znaju da budu oko 22h svirke.
![]() |
#12 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 08.02.2006
Mjesto: Svilajnac
Godina: 50
Downloads: 429
Uploads: 11
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 202 puta u 133 Postova
Instrumenti: Roland Arrangers / Roland Fr-4x
![]() |
![]()
Ne znam da li se ovo racuna:
Jednom smo poceli 21. decembra pa se nakalemilo do 3. januara...a 3.1. neka svadba, jes da je manja, al mi ko duhovi....kao imas vremena da odspavas malo preko dana ali posle trece svirke, ne mozes ni da spavas, kunjas ko da si bolestan...a sam docek smo odsvirali ko manijaci misleci da cemo bar sutradan da se odmorimo ko ljudi (tek smo pred jutro saznali da se rade i sledeca tri dana,nakalemilo se, hehe) Inace, pored ovoga, standardno mi se desava da na svadbu krenem oko 7h ujutru i dodjem u priblizno isto vreme sutra ujutru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.02.2007
Downloads: 166
Uploads: 0
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
vasar u sapcu 6 dana u jutro od 7h pa do ujutro do 4ili5h i samo se istusiramo i legnemo a gazda na vrate moli ajmo ljudi puna mi satra he, a vrecu zaista vrecu para nosim kuci i zena mi kaze pa sta je to dosle samo pantalone a tebe nigdje nema.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Nishki
|
![]()
Jao ljudi......pa puno puta sam svirao kao maratonac.Ni sam se vise ne secam koliko puta.Svirke su bile po 25-26 sati....
Jedino pamtim da sam jednom bio budan oko 62-63 sata.I da sam popio jedno 20 energetskih napitaka,pa mi srce pocelo preskakati.....I da sam vozio jedno 1700 km..... Katastofa......para je dusovadnik |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
najduza, svirka |
|
|