|
|
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#3 | ||||||||
Nishki
|
![]()
@plana
Citat:
Nemas prava da se raspravljas po tom pitanju,a tvoj komentar da se lose odnosimo prema tebi nije na mestu........ Prekrsio si neka pravila,a naj bitnije pravilo u tvom slucaju je: clan:8 ovo je prvo pravilo koje si prekrsio Citat:
Tvoje pitanje u temi koju si postavio je glasilo: Citat:
Kakvo si pitanje postavio,takve si i odgovore dobio. Svi su razumeli da je neka sala u pitanju,pa su ljudi krenuli da se zezaju.....a da si hteo pravi odgovor ni ti nebi nastavio da se salis sa njima..... Citat:
Citat:
Citat:
Kako je tema postavljena u sekciji KORG,a tema je ispala jedna za?ebancija,jer ti nisi dao dobar naziv teme i nisi postavio svoje pitanje na pravi nacin,tako je svako stekao utisak da neko nekog ovde "ZEZA"! Na sta bi licio forum da neko dodje i procita tvoju temu u sekciji KORG pod naslovom zakljucak za MODERATORE.Razmisli malo....... Postoji velika razlika izmedju tekstualnog razgovora i onog OCI u OCI.Kada citamo neki tekst mi ne vidimo tvoju gestikulaciju,nego citamo sta pise...... Zato mora svako pitanje i odgovor da budu sto jasniji da nebi doslo do zabune ili greske...... Shvatam da si iz revolta napisao ovo : Citat:
Po najmanje zelimo svadje i raspravu na ovom forumu....... Ja ti licno necu dati zvanicnu opomenu,jer kada dobijes 3 opomene dobijas automacki BAN sa sajta......BAN-Neces moci pristupiti sajtu Moraces u buduce da vodis racuna sta radis na sajtu,gde postavljas pitanja.....i.t.d. Zato---Bez daljih rasprava i suvisnih komentara na ovaj moj post..... Pozdrav! |
||||||||
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
kolege, moderatori |
|
|