|  | 
|  23.09.2008, 02:04 | #1 | 
| Vredan član društva Registrovan/a dana: 14.07.2008 
				 Downloads: 514 Uploads: 1 Rekao HVALA: 1 

Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova

|  Triton le terce ali durske 

Ljudi trebaju mi durske terce ZA TRITON LE,sta god sam nasao,svugde su sedmice a nigde durske!Ako je neko ljubazan da mi da terce da su ispravne i redovne terce!Hvalla unapred LJUDI POMAGAJTE TREBAJU MI TERCE,STO SE NIKO NE JAVLJA? Promijenjeno od taskedallape (23.09.2008 u 17:12 sati) | 
|   |   | 
|  23.09.2008, 18:14 | #2 | 
| Vredan član društva |   

kakve sedmice brate dragi??? zar postoje terce SEDMICE???? e vala ste s tim tercama, onaj neki dan trazi niske, ti sad nekakve sedmice, pa dokle ovako?????

__________________ hmmmmm...... | 
|   |   | 
|  23.09.2008, 23:21 | #3 | 
| Saobracajni Inspektor |   

meni trebaju devetke ali duge ako ima ko u lokalu gde sam sada samo to prolazi............ hahahaha jedan savet vezbajte ljudi da svirate terce sta bi ste radili na harmonici bas me interesuje kako bi ste ubacili user scale u guerini........... vise je preko glave sto kaze haris te visoke te niske te za "uzacko" te sedmice pa uvecane umanjene pa sta ti ja znam kakve sve ne e vala vise nemam reci.......... 
				__________________ "Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! | 
|   |   | 
|  23.09.2008, 23:28 | #4 | 
| KRVAVI |   

Imam ja terce al dimske(zimske)posto je pocela jesen,a sad ce jos malo zima,znas kako rade,ubivaju,da se smrznes!!!   
				__________________ don't worry,be happy,and drink 'ladno Jelen pivo! | 
|   |   | 
|  23.09.2008, 23:30 | #5 | 
| Saobracajni Inspektor |   

ako nisu sus-amske nista mi ne vredi jer ne mogu na njima da sviram ono gluvo kolo

__________________ "Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! | 
|   |   | 
|  23.09.2008, 23:31 | #6 | 
| KRVAVI |   

Al zato mozes usput da grickas nesto!

__________________ don't worry,be happy,and drink 'ladno Jelen pivo! | 
|   |   | 
|  23.09.2008, 23:53 | #7 | 
| Vredan član društva |   

hehehe...koji ste vi.....   
				__________________ hmmmmm...... | 
|   |   | 
|  24.09.2008, 00:11 | #8 | 
| Kao kod kuće |   

Što sprdate covijeka,terce na sintu postoje i zasto se nebi koristile..covijek trazi durske terce i dobit ce ih,znam sta je mislio...nemojte biti takvi vec pomozite..pozdrav

__________________ Panonica Band Panonica Studio | 
|   |   | 
|  24.09.2008, 00:17 | #9 | 
| Stvarno kod kuće |   

Npr.   E-dur ;        Zelene oči , E -dur (7)  ve mi ide naopako ( K.Malovčić) Rastao sam pokraj Dunava . Ja sam tako to shvatio . | 
|   |   | 
|  24.09.2008, 04:36 | #10 | |
| Vredan član društva Registrovan/a dana: 14.07.2008 
				 Downloads: 514 Uploads: 1 Rekao HVALA: 1 

Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova

|   Citat: 
 Terca e-mol je e-mol,npr pesma kafana je moja sudbina...,terca e-dur7(E sedam tako se kaze),to vam je pesma Vrati se neno vrati,zvezda tera mesec,snjegovi beli....,to ne moze biti e-dur ni e-mol nego e-7!A e-dur ti je e-dur,npr pesma volela sam oci zelene,i tebe sam sit kafano,nikada me zivot milovao nije i tako dalje...prema tome nisi trebao nista da pises ako neces da mi das durske terce,ne znam sta si mislo da cete dobiti sa ovim!!!POZZZ | |
|   |   | 
|  | 
| Favoriti | 
| Oznake | 
| ali, durske, terce, triton | 
| 
 | 
 |