|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 19.10.2007
Downloads: 348
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
mozete mi reci koji mikrafon je dobar ali da nije neka velika cijena. Hocu neki kao rade kosmajac sto upotrebavlja ili koki burdalic ono tacno ispred usta a iza usiju. Izvinite neznam kako se zove ta tipa na bosanski znam mi kazemo headset mic. Imali neka marka da moze proci se ali da nije preko 400 dollara?? gledao sam na musicians friend itd i ima dosta drugaciji marki ali uvjek pokusavam da gledam shure jer onaj seinnheizer je preskup sto se tici ovakvi mikrafona. Pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Takvu sam temu i ja postavio sa istim pitanjem. Sto se tice mikrofona nije headset mic. to je Pilot,,, neki kazu da nevalja na njeg da pjevas visoke dionice, neki kazu da valja itd. Ja mislim da ti je opet bolje kupit SM58 sa kablom i samo cepaj..
Ako zelis taj Headset raspitaj se za Audio Technica Pro 8HeX. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
![]() |
![]()
ljudi sta mislite na ovo???
http://pro-audio.musiciansfriend.com...tem?sku=275107 ili ovo http://pro-audio.musiciansfriend.com...tem?sku=271192 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Ove sto si ti stavio, to uopste nije pilot mic. vec nekakve slusalice sa mic.
Evo ovo je jedan jako dobar pilot, i vecina ga koristi ovako kod nas. AKG C 420 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kao kod kuće
|
![]()
Akg Wms 40 pro sports set (PILOT)oko 300 eura
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
![]() |
![]()
ok, hvala na pomoci momci uzeo sam ovaj AKG Wms 40 Pro set. Nadam se da ce uraditi dobar posao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
koliko si platio..... ajde pa napisi utiske da znamo kako "radi posao"
pozzzzzz tesla
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 22.10.2008
Mjesto: Rumunija
Downloads: 79
Instrumenti: Harmonika si solo sintisajzer
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Ja sam skoro kupio AKG 520 L (to ti je varijanta bez Phantom) i koristim ga kroz malog mixera AKG - B 29 (treba mu baterija 9 V) i stavim na pantalone na kajis i automatski imam kog sebe i volum - ja sam harmonikas i pravim pevacu drugi glas.
Mogu da kazem da kvalitet mikrofona je opasan i radi cak bolje i od Shure SM 58 i cak nisu mu potrebne ni boje iz mixera, ima sve sta mu je potrebno. Nisam imao priliku da ga probam napolju ali unutra na razglasu radi opasno. Platio sam ga 168 evra (u Austriji). Pre toga imao sam priliku da probam od Shure 2 modela: WH20 i PG 30 ali jako razocaran sam bio od firme Shure. Nisam imao priliku od Shura da probam WH 30 koji je nekoliko klasa vise od ovi drugi dva. Jos jednom da ponovim...nisam se ocekivao od Akg da napravi ovaki dobar pilot mikrofon i za samo 168 evra. PS. I jos jedan savet da vam dam - kad sam ga probao u prodavnici u Becu, imao sam priliku da mi covek da, da probam u tri varijante ovaj mikrofon: 1. Sa ovim B29 sta sam ga i kupio ( 59 evra) - jeftino i kvalitet dobar 2. Sa wireles model Akg WMS 40 (160 eura) - jeftino i kvalitet jako los 3. Sa wireless AKG WMS-450 (500 evra) - skupo ali kvalitet extra dobar To znaci da od kad sam imao priliku da probam ovo sve, varijantu 2 nebi nikad koristio (kvari vrednost mikrofona). |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 01.07.2008
Downloads: 26
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
Ja koristim isto AKG 520, sa B29 i prezadovoljan!!!!
Promijenjeno od Vaxter (11.11.2008 u 21:35 sati) Razlog: Mile, josh koji citat i banana pada... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banovan!
Registrovan/a dana: 15.02.2008
Mjesto: Srbija
Downloads: 249
Uploads: 28
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 13 puta u 11 Postova
![]() |