|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 23.09.2007
Mjesto: stuttgart
Downloads: 2040
Uploads: 32
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: korg pa 900
![]() |
![]()
prijatelji ajd mi pojsanite ako ubacim neke semplove na karticu primer 16mb i ako hocu da ubacujem ja neke svoje boje dali to mogu da radim a da nemenja vec postavite boje ja sam pokusavao al mi tad te boje ne zvuce kao pre i jos jedno pitanje ako nesto radim tj hocu da sviram solo preko midi fajla nisam fajlas al ponekda nesto moram odsviram nikad mi solo ne zvuci kao kad sviram sa original ritmovima il bolje reci uzivo ima li tu neka caka unapred hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zavisnik od foruma
|
![]() Citat:
![]()
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Ne razumem bas tvoje pitanje al zavisi sta ubacujes, ako ubacujes sample on ima
svoj PCG a ako nema trebas ga kreirati. Na karticu mozes samo ubacivati al ne brisati, moraces da je svu izbrises onda odnovo.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Vredan član društva
![]() |
![]() Citat:
ma brale da pojednostavim smemli pitam gde da nabavim neke dobre boje ja sam svirao na jamahu 1000 a nedavno sam kupio krga i sad to sve sredujem al oslab sam sa bojama ima li tu pomoci |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 16.01.2008
Downloads: 1962
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 41 puta u 34 Postova
![]() |
![]()
a imas u download-u semplova svakakvih, lijepo otidjes skines sebi set bubnjeva, juve bubnjeve ako zelis, bass gitare, ritam gitare, koju harmoniku i jos sto ti se svidi, pa isprobavaj, ima dosta materijala... moze se probrati dosta toga... pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
kolega ti je dobro reko idi u download-u imas sve za PA80
|
![]() |
![]() |