|
|
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Koristim PA80 i sam, ne bi ga nikad menjao nit za TYROS 2 al nemojte se zacudit ako vam neko kaze da je PSR1500 il 3000 mnogo moderniji mozda i bolji nego PA80. Jer ipak to su sintovi bazirani na T2 tehnologiju i raspolazu mnogo vecim RAMom nego PA80, USB konektije i jos mnogo toga.
Al ja i dalje volim PA80 najvise i pored toga sto je slabiji od PSR1500. Molim vas ne pretvarajte ovaj post u neku prepirku ili sta je bolje, samo sam to naveo jer dosta ljudi su pogresno informisani jer PSR3000 je bolji i od PSR9000. PSR3000/1500 raspolazu i sa 64 MB ROM dok PSR9000 i PA80 su samo 32. Ima i SMD i USB dok ostali nijedan i nista nemaju i jos mnogo tih razloga. Al nedaj svoj PA80 ni za T2. Pozdra |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 10.03.2005
Downloads: 10
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Ali ga u svakom slucaju mjenjajte za SD1
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Godfather
|
![]()
Zashto nisam ni sumnjao da ce se on oglasiti???
![]() ![]() ![]()
![]() |
#14 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
E moj Ketron, da samo znaš kako ja muku mučim s tim SD1 (od kolege). Ima taj Solton svoje kvalitete, ali što kaže Nedim, ja svoj Pa80 nedam ni za 2 komada SD1+. Čak ga nebi sad kad sam ga sredio dao ni za Pa1X (iako je mrak), jer dok bi ga sredio i naštimao kao Pa80 posjedio bih od muke do kraja.
![]() Ali, zato drage volje bih si dao truda, pa makar se patio do groba oko Tyrosa 2. U biti, svak je aranžer dobar i upotrebljiv onoliko koliko si osobno sam spreman uložiti u njega volje, truda, rada i znoja da ga staviš na respektabilnu razinu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Drugar foruma
|
![]()
Pozdrav svima.Hvala gorpetu na pohvalama.I to mi daje povoda da se jos bolje trudim da usavrsim i ukrase i prstored a i ritam.Cuo sam puno puta a i znam iz iskustva jer sam profesionalni moler ,farbar ili kako to zovu ovdje u Americi painter,da se iskustvo stice praksom.Pa nastojim svaki dan da ponovim bar deset pjesama.Onako na brzinu jer u sezoni nemam bas puno vremena jer treba i fameliju hraniti.
Zaintersovali ste me s tim tyros2 jeli ima negdje stranica za taj instrument volio bi ga vidjeti i procitati malo o njemu. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
dobri, jos, ljudi, nema, postoje, sta |
|
|