Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Alati tema Display Modes
Star 30.05.2006, 23:46   #10
BasariStudios
Zavisnik od foruma

BasariStudios's Avatar

Registrovan/a dana: 12.05.2006
Mjesto: NYC
Godina: 49
Downloads: 45
Uploads: 0
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 77 puta u 30 Postova
Instrumenti: ARP 2600!
Interesi: Muzika
BasariStudios befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
BasariStudios pošalji poruku preko AIM messengera BasariStudios pošalji poruku preko MSN messengera BasariStudios pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard

U sustini i statisticki PA80 nikad ne moze biti bolji nego PSR9000, nema sanse kako god okrenes. Statisticki jedna i JEDINA stvar je bolja kod PA80, to sto ucitava samplove sa kartice, odma bez LOAD funkciju.
Ostalo sve PSR9000 vodi a cak i sami PSR3000 je mnogo ispred PA80.
Kao prvo i posebno ta 2 PSR sto sam spomenuo raspolazuy sa triduplo vecim ROMom, USB konekcijom, detaljnija obrada stilova, sa preciznoscu koju PA80 moze sanjat, PORTAMENTO, bolje dirke, bolja izgradba a posebno PSR3000 koji je bolji i od PSR9000 i PA80, koji je radjen na bazi T2, raspolaze sa YAMAHInom AWM synthezis system, MEGAVOICE i td. Razloga da je PA80 slabiji od ova 2 sinta ima mnogo i to dokazani i statisticki.
Sad reko sam da je PA80 bolji, ja licno ne bi PA80 dao ni za 2 TYROS2.
Bolji je zato sto:
Jedan od najspremljenijih sintova za nasu muziku, nadje se sve 100% sto ti zatreba.
100% fabricki ORIENTALNO spremna masina.
PA80 je isto, i sva PA serija jedna od najbolje sintove koje fabricke dolaze skoro spremni, posebno boje i performance a isto i dosta stilova.
Manji i laksi.
Sto se tice nasu JU balkansku muziku i pored toga sto PSR9000 ima sampling sve prednosti dam za PA80 znajuci da je ipak statisticki mnogo slabija masina.
Sad moje licne potrebe su: STUDIO, DOSTA TIH APARATURA, RADITI SA STRANCIMA, POZNAVATI SAMI SOUND DESIGNING, SAMPLING TEHNIKE I OSTALO, onda tu najvecu prednost bi dao PSRu9000 i pored toga sto u STUDIO nikad ne koristim aranzer, nego zato imam WORKSTATIONS.
Nadam se da ste me razumeli i da sam bio dovoljno fer i iskren.

Pozdrav
BasariStudios je offline   Reply With Quote

Favoriti

Oznake
pa80

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 06:19

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije