|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Veteran
|
![]()
Ovak,vidim da ste spomenuli AKAI format,za G seriju neznam..al X6 prima AKAI format.
Mislim da ste dobili onaj konverter S-700 sa Roland CD-a,imam par Edirol-ovih sample CD-a sa bojama. E sad,kad preko tog konvertera vadite sebi boje koje vam odgovaraju...glavni fajl (kao na gorgu KMP) je na Rolandu SVD,a KSF na korgu je za roland DAT fajl. Znači npr. PIANO 1 se sastoji od: PIANO1.SVD i Smpl001.DAT,Smpl002.DAT,Smpl003.DAT.....idt.
![]() |
#2 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Znate šta mene zanima,a nisam stigao da probam...da li mogu da se ubace textovi u Fantoma,ono i da se lista umesto sveski dok se peva...jbg,svi uslovi su tu,ekran i to,pa ne znam je li neko to probao?
|
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
|
![]()
Može,ja sam si stavio par pjesama i ljepo se vidi.
![]() |
#4 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Možeš li u dve reči,gde se stavljaju,u koji folder i kako ih pozivaš?
|
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
|
![]()
Stavljaš ih u TXT folder,neznam dal je isto ko na G seriji,al na X seriji ja pritisnem SHIFT+ENTER i onda stisnem "Import Text" (F8) i odaberem tekst pa Enter.
I to je to.
![]() |
Favoriti |
Oznake |
fantom, fantomg, pitanja, roland, sempler, workstation |
|
|