|
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 30.12.2005
Mjesto: Sl.Brod
Godina: 37
Downloads: 803
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: KORG PA4X
Interesi: Sviranje
![]() |
![]()
e kolega ovako taj sam problem imao i sam na jednoj svirci pa nisam uopce mogao svirati na Triton Le mislim sve je to isto,isprva sam mislio da je u pitanju RAM,znaci otvorio sam kljavu i prebrisao pločice RAM-a i vratio nazad u slotove kad ono ista stvar!!!na kraju krajeva ispostavilo se to da je struja bila u pitanju znaci NAPON,jer cim je slabija struja na klavijaturi se sami pojacavaju i smanjuju zvukovi bili to SAMPL ili ROM...
sada ako vise nema nikakvog zvuka izgleda da su izlazi sprzeni!!tako da negine nositi kljavu kod majstora...ako je jos pod garancijom neka odnese u trgovinu i neka kaze da mu kljava nedaje zvuk uopce.neka oni pogledaju samo negovori da je u pitanju napon!!pozdrav
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ma nevjerujem da je u pitanju napon,jer pored te kljave na bini je bio jos i Extreme i PA50 i oni su radili bez greske!!!
![]() |
#3 |
Banovan!
|
![]()
ja opet mislim da je do realtime controls bar je bilo kod mene nek pokusa kad mu se to desi samo da prebaci na select A ili B,C
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 30.12.2005
Mjesto: Sl.Brod
Godina: 37
Downloads: 803
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: KORG PA4X
Interesi: Sviranje
![]() |
![]()
ok ja samo kazem iz iskustva ali i ja kada sam svirao bio je i pa p50 i pa80 jos,tako da kazem samo iz iskustva!!
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 02.06.2008
Mjesto: HR
Downloads: 1686
Uploads: 11
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 26 puta u 23 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x, Ketron Event,Yamaha Genos2
![]() |
![]()
Bok druze jospiv probaj ga resetirat ili izvaditi memoriju pa ponovo ju stavit javi mi se mozda uspijemo sta
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 02.03.2005
Downloads: 1112
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Daisa, nisi u pravu, ovo što ti govoriš je mana kod velikog broja TR-ova, a to je da iz nepoznatog razloga dolazi do stišavanja zvuka, ali se radi o grešci sa realtime knobovima, kad ih sve staviš na vrijednost 0, to se više ne događa. Ovo što čovjek opisuje nije slično tome, greška je sigurno s naponom, tj. bez servisa neće popraviti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 02.06.2008
Mjesto: HR
Downloads: 1686
Uploads: 11
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 26 puta u 23 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x, Ketron Event,Yamaha Genos2
![]() |
![]()
nije mana nikakva ja sam imao 5 komada TR koristio ih sve uredu bilo, sad imam opet dva komada i sviram na njih i ima i kolega rade super niko se nije nikad zalio za bilo kakav problem ,a cujte za sve postoji prvi put el nije tak
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Kao kod kuće
|
![]()
josipv ajd za pocetak ovako probajte,stavi na COMBI i probajte izvuci boje da idu na individual i spojite kabal na mix,probajte sviruckat.. ako izlazi zvuk znaci da je do potenciometra....i ljudi nemojte biti sigurni uto da struja nije losa sto je radio Extreme i Pa80,jer TR ima adapter a ove dvije nerade na adapter,adapter je naj veca mana toga sto zvuk se stisava i sint nece da radi pod malo manjim naponom....Sad ce netko reci al bio je i pa50 ,da al pa50 nije sempler,i sempleri inace zahtjevaju uredan napon,a pogotovo oni koji imaju adapter....pozdrav drustvo
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korg, problem |
|
|