|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#151 |
Belaj boy
|
![]()
Bravo majstore,tako i treba.Ja sam se zajebao sto sam prodao razglas,da nema dalje.Sad pizdim,za svaku sitnicu moram nekog da cimam.Opet merkam PM1000 i D-lite 15-3.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 12.06.2008
Mjesto: Beograd
Downloads: 107
Uploads: 12
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Roland,Technics
Interesi: make a music
![]() |
![]()
Majstore,jedno tehnicko pitanje:ako sviras 7-8 tezgi,na pr.mesecno,koliko ce ti trebati vremena da otplatis borb.komplet?
![]() |
#153 | |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() Citat:
mozda si mislio 7-8 svadbice ( po recimo 4-5 glavica) i otplacen je e80 itd...a ,gde je nova godina,a gde je repriza,pa srpska...ne zajebavaj...
![]() |
![]() |
#154 |
Belaj boy
|
![]()
Evo,dok ti Milance ne odgovori moje iskustvo.Razglas kupio tj.platio 5375e,kod mene bio 42 meseca i donosio mi mesecno po 218e.To je oko 9250e.9250-5374=3876e,cista zarada i na kraju ga prodao za 2600e.E,sad 2600+3876=6476e.I jos su mi ostali mikrofoni(2 SHURE SM 58),kablovi za kutije,sva cetiri stendera i tri stalka za mikrofon.Posto imam nameru da opet kupujem razglas to mi bas dobro dodje.Moja logika je:da bi zaradjivao 250e,mesecno,treba da zaradis 35000-40000e,da kupis stan koji ces da izdajes za tu lovu.Jeste da prica sa razglasom nije vecna i da malo mora da se potegne ali je i ulaganje mnogo manje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
CekCekaj bre,a ono:struja ,voda,benzin,zene,vecere....to nista?
![]() |
#156 | |
Drugar foruma
![]() |
![]() Citat:
![]() |
![]() |
#157 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
uuu jbg...to nisam racunao...sorry...ma skrpice se milance,ne sekiram se ja za njega,opasan je to klavijaturista...
![]() |
#158 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
dok ja nisam nabavio svoj razglas,lik kod koga sam iznajmljivao imao je 7-8 kompleta i brate sve je izdavao pa racunaj ti jbg...nama je davao za po 20 e,pa racunaj sad cetvrtak,petak,subota,nedelja...za novu god nam je trazio 200e...pa vidi...sory na off topic-u
![]() |
#159 |
Nishki
|
![]()
To sto sam ulozio u "borbeni komplet" i nije neka izgubljena para.
Primer: -ponedeljak-odmaram (ako ne uleti neka svirka) -utorak-kafic gde se svira izmedju ostalog i JV,ciganske i zahtevne pesme--50 eura+baksis -sreda-diskoteka--80eura+baksis ali to je retkost -cetvrtak-diskoteka,folkoteka (drugi lokal ) 70eura+tu i ima baksisa,bolje nego sredom -petak-kafic,folkoteka---80eura+baksis subota i nedelja-tezge-----U Nisu se tezge dele na dnevne i nocne kada sviras u restoranu.Tako da veselje traje 7 sati.Od 12-13 pa do 19-20 casova,pa od 19-20 pa do 02-03.To prakticno znaci da svako moze da odsvira 4 svadbe za vikend......... Ali neka bude prosek 2 veselja.......300 eura Kada se sabere to je preko 500eura nadeljno............2000eura mesecno....,a tu nisam racunao baksis od utorka pa do petka.......... Od kada je pocela skolska godina posao je malo opao,tako da se radi samo sredom,petkom,subotom i nedeljom..... Mada ja imam i mnogo troskova........3 zene i 1 dete za sada.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Belaj boy
|
![]()
Znao sam da si svalercina,vidi ti se po trileru.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ajde, hvalimo |
|
|