Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Yamaha

Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e...

Alati tema Display Modes
Star 25.05.2006, 04:52   #8
seadi
Drugar foruma

seadi's Avatar

Registrovan/a dana: 28.03.2006
Mjesto: USA
Downloads: 273
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
seadi befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
seadi pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

Pa znas kako delija-momak prvo se izvinjavam sto se nisam prije javio jer sam ovih dana jako zauzet.a svoju yamahu sam uspio prodati i kupiti korg pa80.Yamaha psr je divan instrument ali kako ja nisam profesionalac i gospodin koji me uci svirati ima korga da bi bili u skladu ja sam se odlucio zamijeniti yamahu sto sam ustvari i trebao uraditi na prvom mjestu (mislio sam jeftinije proci).Pa je sad sve drukcije jer mi je on poslao svoj set od njegovog korga a i svi clanovi ovog sajta su dobri ljudi koji pomazu nama pocetnicima.Ja nikad necu javno svirati osim na mojim licnim zabavama a to su rodjendani uglavnom.Star sam 38 godina a pre dvije godine sam odlucio nesto nauciti i tako nasao sebi
profesionalca koji me je do sad naucio prstored,ukrase i melodije od sedamdeset pjesama i cetiri kola jos moram raditi na ritmu jer sam jako slab oko toga ili brzam ili sam spor brojanje i sviranje mi neidu zajedno a i koristenje obiju ruku mi nije bas najbolje.

Zahvaljujem se svim clanovima ove vruhunske stranice na svemu a administratorima posebno na ostvarivanju jedne ovakve stranice koju ja preporucujem svoj djeci jer ovdje starno mogu nauciti puno .
seadi je offline   Reply With Quote

Favoriti

Oznake
dobri, jos, ljudi, nema, postoje, sta

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 05:53

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije