###zato e vama i
poznat taj ritam pa mislite da je konvertiran, naravno da jeste...####
KAKO SI IMO MUDA da kasiraš Zlatkov ritam?Za njega si uzo 600$ a nisi čovjeka ni pito...
S tim vidim da i onaj "tvoj" set NIJE TVOJ material već sve izkonvertovo...A šta se tiče kvalitete LJUDI PITAJTE KOGA HOĆETE,MIRALEM OSA I ENVER METJAHIĆ su najjača 2 klaviaturista za našu muziku u CJEEEEELOJ Americi kojila je...Dakle momci imaju BUUUM tehniku i raspored,a to što je Nedim s njima u zavadi to je njegov problem...Da su njih dvojica odradili to za Ketron,kunem se na sve da bi poželi velik uspjeh...A ovi demosi?Ma daaaj sramota da se spominje...i još nešto:
NEDIME GDJE JE SAD ONO TVOJE-LAKO JE SKIDATI TEHNIKU JUŽNOV VETRA?...
Ja koliko čujem drug u tebe su trileri i akordi KATASTROFALNI,ovakav raspon sam ja sviro 1995-te u muzičkoj sa harmonikom,a ti ovo nazivaš kvalitetom...i kažeš da dobijaš PA2X i Audiya?...Ma džaba tebi KAMION klaviaturi kad nikad nećeš iz njih izvući ni 1% kvalitete,a ti se sad malo zamisli...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...
|