|
|
Ketron Ne previše popularni, ali izuzetno kvalitetni aranžeri |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Polose je ovo da bi stajalo na sajtu jedne ozbiljne firme.Ovako nesto moze da odsvira svaki muzicar koji pocinje da svira.A ovako moze da zvuci bilo koja klavijatura novije generacije.Bubanj,bas,solo boje su klasika semplovi sto imaju i na ovom sajtu.Nista toliko posebno a cena im je iha...I da,otkud se pominje Yugoslavija koje vise nema a imena demosa su sprdnja (Turko folk-sranje,).Najbolje da je napisano turci-ku..ci.da zvuci ovako pa u redu http://www.yu-midi.com/forum/vbtube_...tube&tubeid=49
Promijenjeno od zsimonovic (10.09.2008 u 15:05 sati) |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ma ovo je neka .ajebancija sto posto!!!
#3 |
Kao kod kuće
|
![]()
Nije zajebancija...ni meni se ne svidja!
Ima nekih elemenata u ritmu sto sto onako "solidno" zvuce,ali u globalu je lose.
#4 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
A u čemu je razlika izmedju ove "balkan" verzije i te turske...meni se čini samo što vam čika Nedim spakuje svojih par ritmova i uzme parice...
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
LJUDI VI NEMATE POJMA...Ovo je vrhunski material kojeg čovjek napravio...Da čujem još jednog što kaže da ovo ne valja imaće veeelike probleme,ok?
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
#6 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ne znam,ali znam da ja ostajem pri mojoj yamahi
![]()
#7 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Glupo je da priča ode u pravcu kome se svidja zvuk a kome ne...to je stvar ukusa,nego mene nešto drugo zanima...molio bih postavljača teme da nam objasni razliku izmedju SX3000 i SX3000-B...ja sam obišao sve stranice gde se pominju te kljave i nisam našao razliku osim u ovih nekoliko ritmova koje je kolega marljivo spremio da prezentuje uz klavijaturu...ali da li je to dovoljan razlog za najavu sprave kao novog modela?
![]() Ako je to jedina razlika onda ja mogu komotno da postavim stranicu sa mojim Rolandom koji ima mnogo više naših ritmova i da ga nazovem G-70-Balkan,zar ne? ![]() |
![]() |
#8 |
Nishki
|
![]()
Evo od mene jedan VELIKI APLAUZ za NEDIMA.......BRAVO CARE............
Svakim danom dokazujes kakav si.........jos jednom BRAVOOOOOOOO...... Ovo samo potvrdjuje kakav si ti talenat za balkansku muziku........ Ovde se vidi kako si temeljan u radu sa ritmovima......alal ti....... Promijenjeno od milanceshow (10.09.2008 u 18:29 sati) |
![]() |
![]() |
#9 |
Vredan član društva
|
![]()
Ajmo se sad svi diviti cika nedimu, "ma bravo cika nedime, ovo je nevidjeno". Ej da nemas mozda sempl................ da mi posaljes? heheheh
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
balkan, ketron, sx3000b |
|
|