|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#41 |
Vredan član društva
|
![]()
Dragana Mirkovic je u februaru gostovala u diskoteci VIZIJA u Visokom (gdje ja sviram), uz pratnju naseg poznatog i najjaceg benda (u malo izmjenjenom sastavu) RITAM NOCI. zvucalo je fantasticno, i ja mislim da ne bi toliko trebala da mijenja sviracku postavu, ipak je ona za klasu iznad svih ostalih pjevacica. najbolje je imat bend koji ce te pratit npr. u srbiji, jedan bend koji ce te pratit u BiH, jedan za inostranstvo i tako...
![]() |
#42 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Pederska posla...Al et..Eh da vam ispričam događaj u Ljubljani...Pjevo je Ivan Kukolj-KUKI...I da vidite strahote...Čovjek nema banda i nađu ovdje u Sloveniji 2 muzičara koje lično znam...Dadne im 200eur po glavi i idući dan zovu me jedni momci koje poznajem i pričaju doživljaje---muzika katastrofa,Kuku galamio na njih,nerviro se,pravio stalno pauze,itd...I na kraju kad bolje razmislim-pa to je i zaslužio...Bolje da je našo jednog dobrog klaviaturistu i njemu dao 400-500eur da ga odprati kako je Bog reko,nego da se je ovde bruko...Mislim da naskoro neće zapjevati u Ljubljani jer mu je koncert bio katastrofa a i još diekoteka u kojoj je pjevo se zove KATASTROFA (koja slučajnost)...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
DJ i Maskota!
|
![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
#45 |
Vredan član društva
|
![]()
eh..sinoc sam razgovarao sa jednim drugom koji je bio na koncertu Dragane Mirkovic u Aqua-i, i kaze da nije tacno ov sto je napisano, tj. da nije cijelo vrijeme na suho pjevala... jest neke pjesme, al daleko od toga da je cijelu noc na suho pjevala..znaci da je neko prosuo neku zestoku dezinformaciju...
![]() |
Favoriti |
Oznake |
dragana, koncert, mirkovic, uspijesan |
|
|