|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Haha..i da znas da je tako...
Taj Sedo uzima sica..dok Mile ne zna sta da radi od para. A to sto radi na platu...cisto sumnjam da mu je 5.000e...(mozda decembar sa nove Godine i ostale praznike)... Mile moze da izjavi i da mu daje 2.000e opet ce Sedo da cuti,mora da cuti. Siroti Sedo...ni njemu nije lako... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Cika Mile uzmi mene ja cu da ti sviram za platu 4.000 mesecno (N.Godina gratis!!!)
![]() ![]() ![]() Ma idi bre... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Pederska posla...Al et..Eh da vam ispričam događaj u Ljubljani...Pjevo je Ivan Kukolj-KUKI...I da vidite strahote...Čovjek nema banda i nađu ovdje u Sloveniji 2 muzičara koje lično znam...Dadne im 200eur po glavi i idući dan zovu me jedni momci koje poznajem i pričaju doživljaje---muzika katastrofa,Kuku galamio na njih,nerviro se,pravio stalno pauze,itd...I na kraju kad bolje razmislim-pa to je i zaslužio...Bolje da je našo jednog dobrog klaviaturistu i njemu dao 400-500eur da ga odprati kako je Bog reko,nego da se je ovde bruko...Mislim da naskoro neće zapjevati u Ljubljani jer mu je koncert bio katastrofa a i još diekoteka u kojoj je pjevo se zove KATASTROFA (koja slučajnost)...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
Dragana Mirkovic je u februaru gostovala u diskoteci VIZIJA u Visokom (gdje ja sviram), uz pratnju naseg poznatog i najjaceg benda (u malo izmjenjenom sastavu) RITAM NOCI. zvucalo je fantasticno, i ja mislim da ne bi toliko trebala da mijenja sviracku postavu, ipak je ona za klasu iznad svih ostalih pjevacica. najbolje je imat bend koji ce te pratit npr. u srbiji, jedan bend koji ce te pratit u BiH, jedan za inostranstvo i tako...
![]() |
Favoriti |
Oznake |
dragana, koncert, mirkovic, uspijesan |
|
|