|
|
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Postoji li ikakav program da promjenim boju glasa.....samo je glas snimljen bez muzike......
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 30.12.2005
Mjesto: Sl.Brod
Godina: 37
Downloads: 803
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: KORG PA4X
Interesi: Sviranje
![]() |
![]()
Cuj kolega to postoji samo treba znati kako se to radi npr pomocu cool edita,sound forge i ostalih profi programa za obradu glazbe!!!
E sada ti mozez promjeniti boju glasa pomoću efekata tj pomocu nekih filtera ali da neciji amaterski glas da ispravis greske i podesis boju glasa priblizno nekom pjevacu hmmm DALI JE TO JOS ITKO USPJEO?ako si na to mislio! Neznam sta bih dalje napisao jer se nekuzim bas puno u to a vjerovaatno netko zna tko radi sa takvim stvarima!!pozdrav!!!
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
postoji i za ispravljanje distonacija i felševa pjevanja(melodyne) ,a postoji i za mjenjanje boje glasa ima ih više različitih samo što je problem u tome što se to osjeti nemožeš na primjer dobiti glas kao kod šabana šaulića
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
ljudi pogresno ste shvatili...neželim da napravim boju glasa kao kod Pavarottija i Šabana ....već samo da se nemoze poznat čijij je glas.....znači ako ja napravim reklamu da se nemože poznat da sam to ja ......hvala puno
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
popijes flasu rakije i to je to,niko te nece poznati heheheheheh
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
AV Voice Changer Software Diamond
Prodao sam ga koliko mi je Demo verzija dozvoljava i ne radi lose, a nije ni savrsen...sve zavisi od tvog glasa (govora), kako izgovaras rec-recenicu...sa malo vezbe oko softa moze veoma zanimljiv glas da se napravi. Ajd ako ga nabavis u Fullu, znas gde treba da ga posaljes ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
Obratite se meni na PM za tu Diamnod igrackicu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |