|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 14.06.2007
Mjesto: Sweden
Downloads: 598
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Korg PA2x pro,Korg Triton Studio Roland G1000,Yamaha DX11 ,Guerrini superior 2
![]() |
![]()
Ljudi koliko para toliko muzikee ....pjevaci bi dobre muzicaree a da malo plate ...a drma se lova navelikoo ....nije mi je uopste zao ..Sarajevo ima haos muzicara samo sto kostaju malo vise........................
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
alix i edos su dali naj bolje odgovore a ja sam istog mišljenja,većina poznatih pjevača su nažalost jako stisnuti što se tiče para.svaki od pjevača može da ima svog muzičara koji će nakon 10 gostovanja njegove pjesme znati da svira žmireći.ali neeeeee gospodinima i gospođama je malo para što bi u džep strpali 1500eura kad mogu i 2000.
pa meni se je par puta potrefilo u diskoteci kojoj sam svirao dođu neki kao fol poznati pjevači da gostuju,,, neću da imenujem,,,, i kaže de brate skini moje pjesme nove ,a ja kažem hoću brate ali onda ide pola,pola zarada eeee kaže da sam ja htjeo pola pola poveo bih onda svog svirača.i šta bi vi onda drugo uradili nego samo namjerno brljali u svirci,ja mogu tu pjesmu da skinem za 5 minuta prije svirke ali neću u inat.ako mogu oni biti đubrad mogu i ja na kvadrat. a dali je neko sa stranice bio na tom koncertu kad se je to desilo pa da nam potvrdi ovo da je 100% bilo tako kako je napisano |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Kao kod kuće
|
![]()
SEDO je inace basista,i kod njega ima puno lupova,a malo svirke,zato posle svake pesme ili mixa koji su odradjeni mora da stane,a Mile onda E SADA CEMO JEDNU STARU PESMICU IZ NAFTALINA ITD,dok Sedo sprema sledecu stvar,ali opasno zvuci.A ovo za Draganu je smesno,slazem se da takva pevka treba da ima ne jednog klavijaturistu nego ceo bend.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Kao kod kuće
|
![]()
svrakane buraz sta to pricas za Sedu...cova svira a to sto pusti poneki loop ili intro to radim i sam pa boze moj..recimo zlato srebro dukati,i ja sam pusto taj loop na Le, samo to je bilo u pocetku sad mi svaki KB ram memorije igra ulogu jer sam pretrpan semplovima.. Sedo svira ljudi... svrakane jel stvarno sedo basista?? nemogu vjerovat ...al dobro se snalazi na sintovima sluso sam nove snimke s Pa800 auuu ubija...Taj covijek mi je vratio vjeru u korgove aranzere...
Panonica Band Panonica Studio Promijenjeno od GALA (05.09.2008 u 15:02 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
E moj Gale---Daj Sedi PRAZAN PA800 i zatvori ga za mjesec dana u sobu i nikud ga ne puštaj...Kroz taj isti mjesec donio bi ti isti sinth i NEBI znao NIŠTA da svira...On i Mile su spucali ogromne pare z aaranžmane i sređene ritmove koji mu čak i akorde lupaju kroz pjesmu...Kad si čuo sedu uživo daje složio kakav jaki impros pola minute?NIKAD...Kod nas kad je gostovo sa Miletom u Ecape-u tačno sam gledo...Momak svira se na sređene aranžmane i ritmove,a USER boje iz PA800 miože svako da nađe i samo fošpil da odsvira...A da ga čuješ kako svira kola?Nedo bog-majkemi bolje mu je da je pustio aranžman od Endžija ili fajl nego da ga on svira...A ako se tebi sviđa to je drugo,ja ti govorim onako kako je u istini jer sam stojo skoro kraj njega...pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
Draganu je nedavno pratio Marko Nikolic, medjutim on je zapoceo svoju solisticku karijeru u pjevanju. Draganu na svakom nastupu prati neko drugi, kako organizatori odrede. Ja sam u Mostaru bio na koncertu i imala je tada full band i odlican je klavijaturista bio. Ja mislim da ona trenutno trazi svog osobnog klavijaturistu.
![]() |
![]() |
#17 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Neka traži koliko hoće...Sramota da pjeva tolike godine a nije sposobna da nađe sebi pravog muzičara---Pardon,našla bi muzičara ali treba ptavog muzičara platiti...Ona bi grabila sve sebi a muziku ko jebe...Zato joj je i najjeftinija opcija platiti fjlašu 100eur za puštanje fajlova i boli je pizda...A svi znamo da SVAKO zna da pritisne Play/Stop i uz taj plajback da đuska...To je najlakše zarađenih 100eur a u Beču cjeli orkestar cigana svira za 0eur...Sviraju samo za bakšiš...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
U potpunosti se slazem sa Alix i edos. Jao lopovskog posla....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Kao kod kuće
|
![]()
Moj drugar svira sa jednom poznatom pevacicom i jednom prilikom su zajedno svirali sa Miletom,cak i njemu nije bilo svejedno iako je vrh muzicar,ali kada je Sedo svirao u jednom momentu je isla improvizacija a njegova desna ruka pored klavijature,on mu prisao i pita ga brate ti ne sviras,a on rekao da je basista i da mu je sve uradjeno,a da svirka pomalo,ako laze on lazem i ja,mada ako covek slusa uzivo Sedinu svirku ima puno razlicitih stilova sviranja,pa je malo cudno,ali i meni licno je to vrh.Pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Eeeeeeeeee ljudi najveci je problem u tome sto pevaci i pevacice misle da su bogom dani i da se cjeli svjet mora oko njih da vrti pri tom mislim na pevace sa estrade,(i na poneke tezgarose upoznao sam ih jaako puno) a muzicari su im zadnja rupa na svirali e pa tako i treba da im se desi da napokon skontaju da su muzicari ti koji mogu da im srede ili da zvuce katastrofa ili da ih otprate korektno i da svima bude dobro,al jbg kad je problem da plate dobre muzicare par eura vise pa ce se radije blamirat s fajlasima
![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |
dragana, koncert, mirkovic, uspijesan |
|
|