|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
dali neko ovo video i cuo do sad epa u bitolu ima jedan cika i to uradio na svojim pa50 i sad ka se uklucava pa 50 kaze da je to pa80 i plus ima i hard disck vgradeno.e sad taj isti taj tip pa 50 prodaje za 700evra dali to vredi da se proba da se vidi.pozz do kolege dajte komentare
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
NIŠTA NOVO...Stavioje ŠTEFANOV OS od PA80 za PA50...
Stara informacija već više od godinu dana...A 700eur za PA50? Pa ja kompletan PA80 dao za 800eur...Skupo---NOV je toliko para i manje...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 01.05.2007
Downloads: 305
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
gde ste nasli pa80 za 800e, hocu i ja da kupim
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
sada ima fabricki pa 50HD znaci sa hard diskom i sa OS od PA80 eno u sky 850 €
a pa80 je alix prodao za 800 € i to relativno skoro........
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 11.03.2005
Mjesto: Macedonija Bitola
Downloads: 129
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Interesi: korg pa 80
![]() |
![]()
cena ti je super uzmi ga i ne pitaj za 700euro neces naci bolje a pa50 vise ne se proizveduva
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
|
![]()
pozdrav
svirac bt razmisli malce za 700 € ili dojdi zemi go mojot pa80 za 800€ vo germanija ( se salam) inace ko sto je reko ALIX za 800€ pa80 i to sredjen (extra cena). vane razmisli za -pa50- 700€ a -pa80- za 800€ mozda e tesko da se najde vo Makedonija ama cekaj brate ne brzaj (mislam ti imas pa800) Pozdrav sevce |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
ne brate jas imam yamaha psr1100 ali znam da je skup za 700evra a za pa80 za 800 se nafajkam
![]() ja mislim da bas taj vane prodava taj korg pa50 ili se lazam ? pozz Promijenjeno od Vaxter (31.08.2008 u 16:24 sati) Razlog: Ne citiraj post iznad sebe, i pochni da koristish opciju edit |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 11.03.2005
Mjesto: Macedonija Bitola
Downloads: 129
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Interesi: korg pa 80
![]() |
![]()
jeste ja imam pa800 ali imam i pa 50 cuvam je oanako za dusu inace sviracu od bt ne te znajem tebi evo i jas sam od bt ako bi ja prodavao pa50 reko bi ti na forum ali ne prodajem ja samo sam ti dao sovet da uzmes i da ne pitas zasto za 800eura pa80 neces naci ni na kraj sveta to su retke slucajeve ako neko treba novac u istiza je onda mozes tako naci i za 500eura a ja pa50 platio sam je nova pred 3meseca od artist 860eura i stavio sam 3.06verziju i hard disk nije na prodaju makar za sad pozz
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korg, pa50, pa80, sowrver |
|
|