|
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
U pravu si Marko ti tonovi na ensamble su mi i isli na zivce! Hajde kada budes imao vremena javi se na msn! Pozzzz!
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Sve je to OK, ali nista od to nije prava terca.
Problem je sto na PA serije za sad ne mozes tercirati svaki ton odeljno, nego minimum po 2 u isto vreme.E tu nastaju nepravilnosti. Znaci ako sakas D da svira +3 mora to zajedno da ide za Dis ili Cis... A ako treba ti Dis ili Cis drugacija terca e onda Problem!!! Radio sam i znam...a sto se tice DK..nije resenje. Osim kao sto je Gago spomenuo ako ima user skale sa novi OS. To bice spas za nas...i propast tritone ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Aj Ivice da se kladimo da na dk sa semplovima zvuci terca tacno 100%!Ja smem da stavim svu moju opremu u opkladu
![]()
Marco Promijenjeno od Marco7 (30.08.2008 u 13:12 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Zvuce apsolutno kao na Tritonu...Jel' tako Marco?
![]()
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ma perfektna terca,nema nikakve price
![]()
![]() |
#6 | |
Odomaćeni član
|
![]() Citat:
Ocu reci samo da DK nije resenje jer je broj ogranicen. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Drugar foruma
|
![]()
Ja sam ih napravio preko oscilatora, svaki ton zasebno sam radio, tako da su 100% tacne, a boje uzimas iz RAM ili ROM, po zelji.. rasporedio sam ih na 16 oscilatora i zvuce perfektno!P.S Trebalo mi je 4 mjeseca za osnovne terce hehehe..
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
|
![]()
Pa dobro bre sta sad ti glumis...kako mezes svaki ton posebno na oscilatorima ajd mi objasni???
Vidis da najmanji opseg je na 2 tona C-Cis...D-Dis....kako moze samo na jedan? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Veteran
|
![]()
I ja sam napravio jednu tercu na tu šemu sa oscilatorima,al samo za 1 oktavu....više mi se nije dalo,previše vremena za to.Ensamble terca mi je najjednostavnija i bolja.
![]() |
Favoriti |
Oznake |
pa1, terce |
|
|