Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Solo (Workstation) > Roland

Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima!

Alati tema Display Modes
Star 27.08.2008, 12:19   #11
bandza
Vredan član društva

bandza's Avatar

Registrovan/a dana: 08.12.2007
Mjesto: Valjevo
Godina: 43
Downloads: 1192
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Fantom G6
Interesi: Muzika,Studio
bandza befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
bandza pošalji poruku preko MSN messengera bandza pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard Odgovor Rolandinjosu i Josipuv!

Ajd' da podelimo ja sam za, ali nek se neko raspita moze li to.Ja ne znam kako to ide da ne bude da se zeznemo nekako!Ja sam jednom samo imao original program i nije mogao da se deli jer sam dobio kljuc za njega u vidu ketridza itd..Proveri Josipe to pa cemo da pazarimo to lako ili da izgooglamo to na drugi nacin ako moze a mislim da ce mozda moci!Ako ko naleti neka vice!
A sto se tice Rolandinjosa evo odgovor za njega:ja jos nisam ni na korgu imao sempl koji je dobro loop-ovan sve sam sam morao da uradim>Ljudi to jako lose odradjuju(vecina ih je radila na triton le i na classic) i nije istina da se to najbolje odradjuje u klavijaturi.Mislim da je najbolja fora sa WAVELAB mislim od verzije 3 pa na gore.On ima poseban odeljak za loop-ovanje semplova i tu je tek lako brzo i kvalitetno.Ako nekog interesuje kako nek me kontaktira jer program ima jednu manu koja se vrlo lako ispravlja.Ali rolandinjos je u pravu sto se semlova tice na rolandu se cuje sve jer semplovi izlaze ostro i svaka mana sempla se cuje sto nije slucaj sa korgom.I jos nesto nama koji smo vec koliko toliko uradili klavijature i nije toliko potreban program YASE 2.0 jedino za varijantu ako hocemo ponekad da ramenimo sempl pa skratimo muke oko pravljenja patch-a za isti ili pravljenja multisempla.Ili ako hocemo neke semplove sa CD-ova za studio tipa Akai,Roland itd.Opet mislim da smo se izverzirali toliko u pravljenju multisempla da nam je mozda lakse da kazemo sebi ma koji ce mi Yase 2.0 lakse mi je da sednem i spicim to sam manuelno nego da....Jedino sto ne moze manuelno tj moze ali je veliki posao je to ako hoces neki sempl koji je uradjen iz vise LAYER-a(to su oni sa cd-a) tu je problem ,mada ja jos nisam naisao da mi neki sempl bas toliko treba za ovu nasu svirku.
bandza je offline   Reply With Quote

Favoriti

Oznake
fantom, fantomg, pitanja, roland, sempler, workstation

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 18:24

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije