|
![]() |
#20 | |
Početnik forumacije!
|
![]()
Alix hvala!
Ali kao sto sma rekao sacekacu da vidim sta ce mi donjeti rodjendan 26 decembra!Ja sam ovo leto radio i zaradio 170 eura(eto jos sam i to rekao) Sledece leto cu poceti ranije,i sigurno imati minimum 300 eura.Tako da nije frka da sad kupim neki za 200 250 eura,prodam ga za 100 150 iduce godine i dodam parice za neki od jacih sithova(klavijatura). A za sad mogu kupiti i neki od 250 ili 300,samo da sacekam rodjus i novu godinu.Pritom racunacu na pad cena koliko toliko,i eto kupicu neku kvalitetniju gde mogu ubacivati i boje,i sva cuda! takodje da naglasim SVIRAO BIH NARODNO! al opet rekoh,ja necu svirati na svadbama,krstenjima itd. pa da mi treba svetsko cudo ![]() nego izmedju 200 i 300 eura.A eto imam izbor,jos jednom hvala! Citat:
Slobodno vi nastavite sa predlozima,eto vec imam pitanje koje su dobre za narodnjake?Sto se tice hdd-a svakako da mi je potreban.Nemora biti neka velika memorija.I da ima USB!To mi je skoro najvaznije,dakle USB! Promijenjeno od jocozr (20.08.2008 u 16:06 sati) |
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
plz, pomozite |
|
|