|
|
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 03.03.2008
Downloads: 113
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Hvala ti na postu,
pogledao sam tu stranu i nazalost nisam nasao driver koji je namenjen za ATI RAGE Mobility. Ne bih reskirao da instaliram drajvere na slepo pa onda da nikad ne proradi laptop ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
krema druze...registruj se na driverguide.com i imas taj driver koji tebi treba...Ako ti je mrsko ja ga vec imam pa mi posalji PM da ti dam link odakle da ga skines...Pozzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
@Dino
ovde nisam mogao da ti posaljem PM, zato sam ti poslao email na tvoj MSN hvala ti puno |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Eto poslao sam ti. Probaj ,,,pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ovaj driver mozes lako da maknes u Safe modu bez problema ako bude kakve frke..U principu drajver radi ili ne radi ... u manjim slucajevima rusi sistem al to je rijetkost...jedino kada pokusas natjerati ekser u beton onda se pojavljuje "plavi ekran smrti" a to ti je npr. nForce chipset je na maticnoj ploci a ti guras SiS drajvere za SiS chipset
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
@Dino
pobacu da instaliram, nadam se na uspeh javi cu za rezultat hvala jos jednom Promijenjeno od krema (09.08.2008 u 02:42 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
probao, i kaze da sami windows ima noviji driver od ovoga, verovatno nisu uradili boljeg drajvera tako da ostacu sa ovim od windowsa
![]() u svakom slucaju hvala ti za drajver u ovo kasno vreme ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Prijatelju,
ako ti nije hitno, ja sam skinuo sa jedne stranice baš najnoviju verziju drivera za ATI Mobility, moram samo pronaći gdje mi je , pa ti pošaljem.Ja sam ga usnimio, ali vjeruj mi nikakve značajnije promjene nema.Još pogotovo ako u BIOS-u nemožeš promjenit ništa šta se tiče rada kartice, jel HP obično daje zaključan BIOS, bez nekih značajnijih.Ja ti inače imam HP Compaq, 6715s, i zaključan BIOS, koji se neda provalit, tako da mi u biti nikakv driver ne pomaže nešto specijalno. pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
1215us, compaq, driver, koji, laptop, moj, presario |
|
|