|
![]() |
#21 |
Moderator
|
![]()
Pa zar nije Pa1XPRO laksi?
![]() ![]() ![]()
![]() |
#22 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 08.01.2005
Downloads: 86
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Pa nebi se ja bunio da se to radilo o pa1x sa zvucnicima ,ali to se radilo o pro izvedbi bez zvucnika ,pa ko ce to nositi velik je ,ja zivim u stanu i treba to nositi na drugi kat,pa u auto pa iz auta itd.Zato sam sad sjeban a najvise me jebe to sto su mu dirke onakve klavirske ,pa prsti mi odpadaju kad sviram kola i neke brze stvari , sa pa800 mislim da ce biti puno lakse ...evo cekam sad 11 sati da zovem butik pa cu vidjeti sta mogu napraviti jer imaju jedan pa800 tamo ,pa cu vidjeti da zamjenim .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
####Pa zar nije Pa1XPRO laksi? Dirke su iste potpuno kao na Pa1X, ako se ne varam...Tako da mislim da si dobio bolju kombinaciju nego da si uzeo Pa1X...Ispravite me ako gresim Nisam se jos susretao sa PRO####
E moj kolega Skočirnik...Baš i ja vidim da se nisi nikad susreo s obim mašinama...Sve što si napiso-promašio si...Pa1X ima Najbolju tastaturu na kojoj sam ikad sviro,dok pa1x ima hammer tipke,pa1x i pa1xpro su tu negdje težine,a da je dobio bolju kombinaciju?Vala zavisi od muzičara...Meni lično bolje odgovara PA1X zbog zvučnika,tastature i designa...A nekimaje bolji PRO zvog tipki,designa,itd...Ali u suštini po moći---one su potpuno iste,samo par stvarčica ih razlikuju...A kod PA800 i PA2X--nije tako...Ne,ne,nema šanse...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Odomaćeni član
|
![]()
Alixe druže moj...đesi ti...jesil živ ebla te kobila
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Moderator
|
![]() Citat:
![]() ![]() Uglavnom...Nisam se susreo sa 1xPRO, a Pa1X sam svirao i tastatura je vrh vrhova...
![]() |
![]() |
#26 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
@DinO74 ista stvar se i meni desila sad prošli vikend, onako iz znatiželje se prebacim za kolegin pa800 i osjećaj je bio takav da sam na trenutak pomislio kako sviram neki Casio iz 90-ih godina sa onim plavim prelazima ispod dirki...
![]() @DAGI lično mislim da si se zeznuo vraćanjem Pa1Xpro, jer dobiti tu klavijaturu sa koferom za 1500 eura je lutrija!!! Mada u svakom slučaju ti želim uspjeh i sreću i sa ovim novim instrumentom1 I meni su u početku dirke bile prilično tvrde na Xpro-u s' obzirom da sam "ex-harmonikaš", ali vremenom sam se toliko privikao da sad apsolutno nemam nikakvih problema...
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ili, pa1x, pa800 |
|
|