|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Branoy, na onoj slici sto si uploadovao uz fajl NEKO TE IMA NOCAS, vide se ElectroVoice-ove kutije...Da nisu to ES-3315?
Ako jesu...To su STRASNE kutije! Kakav FBT, kakvi bakraci, ove kutije su VRH! Molim odg ![]()
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
da brother to su te... imao sam ih dugo dugo, ali sam ih prodao pre 2 meseca... Stvarno im je zvuk bio opasan
![]()
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
A teske su u 3pm
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
ma da bre teske su haos, nas trojica znamo ih na stalak nabacivati hehe... Ali mene vise ledja ne bole sad uzimam d lite 3
![]()
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
I ja sam cuo da te kutije rade opasno mada nisam svirao na tom modelu i stare su te kutije
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
rade brother ,stvarno to sto imaju imaju sto se tice zvuka
![]()
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
Jesu stare, ali extra su! Nije sve u novim kutijama...
![]() |
#8 |
Nishki
|
![]()
3315 su opasne kutije.Mnogo puta sam radio na njima i nikad nisam bio nazadovoljan zvukom.A to sto su teske i nije problem ako je orkestar u pitanju,ali ako covek radi sam onda je to zajebano.
Drvo je zakon.Vrhunski sistemi se rade u drvetu. Plastika je nuzno zlo ,ali mene ledja vise ne bole...... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
branoy, kutija, pitanje, vezi |
|
|