|
|
![]() |
#1 |
Godfather
|
![]()
Neka Greenpeace-ovca...
Mora on da brani svoje zivotinje... ![]() Razumem ga ja shta hoce da kaze, i u pravu je... On samo nadovezuje na moje... Jedino uz jedu ispravku... Ne mozesh, Alixe, da poredish T1 ni sa chime... On je bio tooootalni promashaj! ![]() Uporedi sve ostale korgove sa 9000 kome je cena sad pochela chak i da raste... ![]() I ne drzi vishe pa80 1000-1200e... Znash i sam da ide do 1000 u glavnom... Ako je neki u malo loshijem stanju ide i za 800e...
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Jebo te "Grin Pis"...Zezaj ti...
Ti si "La Kuruzovac)... Ma u mene je PA80 za 800eur (navali narode),Ali u svakom slučaju bez veze da se prepiremo i ispravljamo...Svako zna šta očekuje od instrumenta i ukusi su različiti...A smješno mi je da je opet počela "LEKCIJA PHOTOSHOPA" i koliko sam slika video T3 će da izađe u 3-verzije...E haj znaj sad koju verziju kupiti...Moj lični savjet:Onaj gore na slici na kojem još uvjek piše T2,nemojte uzimati (on nema touch screen),uzmite radije onaj što ima Rolandove roza tipke...A svašta...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
lol lol lol
![]() ![]() ![]() Ja navijam za T3 ...dabogda ih sve pokidao kad izadje! E tako ...od mene dosta u ovoj temi... pocela je da smara! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Pravim T3 i Pa3xpro po narudzbini u PHOTOSHOPu...hahahaha....
Cena povoljna.. Uh, to je trebalo u oglasima da ide... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Godfather
|
![]()
Jbg, isto kao kad je krenula fama oko pa2x...
Ne mogu da deca dochekaju nove igrachke, pa ih prave u photoshopu... ![]() Ne zbunjuj se sa onim motifom tamo... Ja sam onog pochastio malo dok si ti kucao, izgleda, pa smo se mimoishli... ![]()
![]() |
#6 |
Kao kod kuće
|
![]()
U oktobru cemo najverovatnije sve saznati....i kakav ce da bude izgled klavijature,kakve ce funkcije imati,itd...
Tako da,strpite se deco ![]()
![]() |
#7 |
Drugar foruma
|
![]()
Sledeći član vam se zahvalio coke357 za ovaj koristan post: | b.o.Y.c.h. ČK (03.07.2009) |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
preview, tyros |
|
|