|
|
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 12.06.2008
Mjesto: Beograd
Downloads: 107
Uploads: 12
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Roland,Technics
Interesi: make a music
![]() |
![]()
Ma bre ja se samo malo zezam,nisam cinican,nego mi je bilo simpaticno ono na engleskom...potrazi program SHAREAZA...Its free...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Godfather
|
![]()
Bash tako kako je marco rekao.
Program je besplatan, tako da nema nikakvih demo ili kakvih vec verzija. ![]() Ne moze vishe fajlova od jednom, ako nisi premium, ali skidanje ce isto trajati skidao jedan po jedan fajl, ili sve od jednom, tako da i ne mari. Program smanjuje chekanje izmedju fajlova, ili ga ukida, a chak i kad ne smanji ili ne ukine, sam obavi sav posao. Samo redjash fajlove u njega, i on sve radi... ![]() I nema machaka... ![]() @drmitavet Kakve veze ima shareaza sa rapidshare-om? Ona je p2p klijent, a ne download manager. Bar sam je ja za to davno koristio... Da nisu ubacili u nju neku podrshku za rapid?
![]() |
#13 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 12.06.2008
Mjesto: Beograd
Downloads: 107
Uploads: 12
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Roland,Technics
Interesi: make a music
![]() |
![]()
Cuo sam da jesu:u nekoj V-verziji...nisam je probao,samo sam cuo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 23.07.2004
Mjesto: Germany
Downloads: 401
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: KORG PA900
Interesi: 3Dmax & Cinema 4D,F1
![]() |
![]()
Super je programcic ali za pocetnike malo UF barem je meni tako bilou pocetku ,evo za te koji imaju Prem. Account je i ovaj Downloader odlican MSD - Downloader pa zatim jedan RS Downloader ,ovaj RS downloader je odlican za one koji nemaju Prem. Account kod rapidshare sta znaci da mgu da skidaju snjim i bez da uplate Account
![]() ![]() Pozz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Godfather
|
![]()
@drmitavet
Upravo testirao. Nema... A nije ni vishe ono shto je nekad bila... Upropastili je... ![]() @Darko Nema potrebe za restartom routera sa ovim programom, a radi i dalje. ![]() Max chekanje je 30 sec, a korisnik to ni ne vidi kad naredja tonu fajlova... ![]() Stara ogranichenja, zbog kojih je potreban resetnroutera, su ukinuta, a uvedeno je novo ogranichenje u brzini skidanja koje, za sada, ne moze da se zaobidje... ![]()
![]() |
#16 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Ne znam da li ste primetili?
Kod mene daje da skidam sa rapida bez da resetujem ruter...i to po nekoliko velikih fajlova za redom i bez machkica...samo mi odbroji po 60tak sekundi i pici dalje. Nemam Prem. Account i radi mi bez ikakvog programa..dal zbog toga sto je leto pa su nam malo pustili free, nemam pojima!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Vredan član društva
|
![]()
Da,ovo je zaista program od dobre pomoci.
Postoji jos dosta ovakvih programcica,veoma korisnih. A jDonwloader je jako poznat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Kao kod kuće
|
![]()
Probajte USDownloader extra je programcic ja sa njim skidam sa megauploada.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.09.2007
Downloads: 749
Uploads: 16
Rekao HVALA: 103
Zahvalili mu 63 puta u 60 Postova
Instrumenti: Genos
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Godfather
|
![]()
Da, Miki.
Tad sam i pocheo da ga koristim. Zato sam i jurio ovako neki program. Ukinuta su stara ogranichenja, kao shto sam rekao, ali su postavljena nova. Npr, sad je maksimalna brzina skidanja 500 kila u sekundi... ![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |
jdownloader |
|
|