|
|
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Odomaćeni član
|
![]()
iiiii? Jesi uradio backup?
![]()
![]() |
#12 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Vredan član društva
|
![]()
Kad smo vec kod ovih crkavanja,dali se moze napravit backup sistema sa instaliranim programima,recimo da instalisem win pa onda nuendo i sve pratece pluginove i kad sve to zavrsim da narezem recimo na jedan ili vise DVD-ova,u slucaju da mi padne sistem i posle formatiranja samo ubacim jedan cd ili dvd pa da pokrenem instalaciju i da nemoram ponovo te pluginove instalisat jer ih ima puno
![]() Promijenjeno od Mico23 (08.07.2008 u 21:44 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 03.03.2008
Downloads: 113
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
naravano da ima, imas razne programe za da uradis backup ili sliku diska C:
ja koristim Norton Ghost, radi na sledecem principu, prvo instaliram recimo cisti Win Xp pro, zatim sve pridruzne programe pluginove i tako redom, na kraj uradim jedan image (sliku) na HDD i ta slika narezem na DVD posto ova slika sa kompresiom zna da dodze i preko 2, 3 pa cak mozda i vise Gb, sve zavisi od toga kolko imas programa instalirano na C: Kad bude neke frke sa C: stavis fino lepo DVD i vratis Windows na pocetku kako ti je bilo u vreme kada si napravio onu sliku na HDD. E sad treba samo da vidis koji ti se program najise svidza. Nadam se da si me razumeo, ajt pozdrav ![]() p.s. ako slika bude veca od 4Gb, recimo 5, 6, 7 Gb onda mozes to da snimis na DVD Dual Layer ![]() Promijenjeno od krema (08.07.2008 u 22:37 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ghost je odlican za te namene. Postoje i druge aplikacije, ali ghost je jednostavan za upotrebu.
No, ima i jednu VEEEELIKU manu!!! Dakle, ukoliko je laptop u pitanju, veoma je vazno znati da li na disku postoji skrivena servisna particija!!!!!! Ukoliko postoji, ni slucajno ne petljati sa ghostom!! Sve izgleda OK, ali prilikom prvog restarta ona skivena particija napravi totalni HAOS! Nije posle moguce bez znojenja i nerviranja vratiti svtari na staro... Meni se tako skurcao gazdin laptop vece pre njegovog sluzbenog puta. Nisam spavao do jutra dok ga nisam napokon oziveo..... Znaci, oprez ... ![]()
![]() |
#16 |
Vredan član društva
|
![]()
Bravo majstore bas to sam htjeo,znas koliko sam puta morao formatirat C:/ i sve ode,nevjerujem da mi treba puno prostora,jer semplove od svih instrumenata drzim na drugom disku.izvinjavam se ako sam malo skrenuo sa teme.hvala na odgovoru.pozzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
dal, kraju, pri |
|
|