|
|
Editori ritmova Editori ritmova - Najbolji prijatelj jednog klavijaturiste... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 03.12.2006
Downloads: 716
Uploads: 7
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 8 puta u 6 Postova
![]() |
![]()
Probaj konvertuj pa800 na pa80 ili pa1x pa posle konvertuj u psr. Zatim ako nece uzmi sto si konvertovao u pa80 pa sa kat2000 snimi jedan po jedan ritam pa posle konvertuj za Yamahu. Kat2000 isto ne otvara ritmove pa800.
Pozdrav p.s: I jos nesto sto je vazno ritmovi neka ti budu uvek na c:\ na root znaci odmah na ulasku u disk a tu napravi i dosije destination za konvertovane ritmove ili ih snimaj na disketi. Promijenjeno od francuz (05.07.2008 u 09:23 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 03.12.2006
Downloads: 716
Uploads: 7
Zahvalili mu 8 puta u 6 Postova
![]() |
![]()
Nazalost probao sam i ovo i ne funkcionishe kaze format "emc arranger plus". Probaj konvertuj u neke druge mashine mozda uspesh.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ljudi ovo vam kazem iz iskustva. Sve setove koje imate za PA 800, mozete ucitati starim, onim stabilnim SW-om. Poslednji koji ja imam je 2.38 Desavalo mi se da i on puca, ali onda sam i odustao od konvertovanja tih ritmova.
Da je ovo tacno sto govorim, dokazuje i cinjenica da kao izlazni format (izbor klavijature) u SW XT ne postoji pa 800, vec samo pa1x. Znaci kada starim SW hocete da ucitate set sa pa 800, samo izaberete pa1x. A verovatno je moguce i da u pa800 moze da se ucita direktno set od pa1x. A sto se tice novih rolanda (npar e-50 ili e-80 ova 2 sam probao, a verovatno i svi ostali), onisu kompatibilni sa G-70 formatom. Znaci u starom SW izabrati ulazni format G-70 i samo cepaj. I ako vam se ucini da je zablokirao u toku ucitavanja nekog ritma sa rolanda, ostavite program da malo radi. Mucice se ali ce ga u 99 posto slucajeva procitati. Promijenjeno od marco (05.07.2008 u 21:02 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 19.02.2008
Downloads: 168
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Hvala, vraticu se izgleda na stariju verziju. XT mi se rusi UVEK kada pokusam save, bez obzira na in i out format. Znaci uvek, samo padne, bez najave
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Potvrdjujem ovo sto je marco rekao...Iskonvertovao sam na 2.38 Rumbu LaCampanellu u Pa800 formatu na Pa80 format i radi
![]()
![]() |
#6 |
Drugar foruma
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.03.2008
Mjesto: Hrvatska
Godina: 43
Downloads: 830
Uploads: 21
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg PA800
![]() |
![]()
Meni se XT ruši odmah kad želim otvoriti neki USR fajl od KORGA.
Idem na File i onda na Load i odmah se sruši. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 12.06.2008
Mjesto: Beograd
Downloads: 107
Uploads: 12
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Roland,Technics
Interesi: make a music
![]() |
![]()
Ne idi na staru verziju,bolji je XT.Nego probaj ovo:i mene je isto drkao,al sam ga dezinstalirao,ocistio komp sa CCleaner-om{besplatni program koji brise zaostale,beskorisne registry fajlove},pa sam ga ponovo instalirao na drugom hard-disku...i proradilo mu je sejvovanje bez greske...Probaj,skoro da sam siguran da ce da upali....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Drugar foruma
![]() |