|
|
Vesti Nova oprema, vesti iz sveta, zemlje (Ne ležati na zemlji, može da bude hladno) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Veliki sportski spektakl u cetvrtak 15.maja u 18h u Dezevi (7km od N.Pazara) revijalna i prijateljska utakmica izmedju veterana Crvene Zvezde i OFK Ras(Novo osnovani tim za koji sam pisao i radio onu himnu)
![]() Za ekipu veterana C.Zvezde nastupice cuvena imena Ex Yu fudbala kao sto su: Dule Savic V.Lukic Aleksandar Kristic Ilija Petkovic itd... Za ekipu domacina OFK Ras nastupice organizatori turnira i osnivaci kluba kapiten ekipe bice Aco Pejovic,igrao bih i ja ali posle toga moram odma da pevam pa nemam vremena za tusiranje ![]() Posle utakmice veliki koncert sa pocetkom u 20h u kome uzimaju ucesce Ethno grupa-RASHANKE Kud RAS Moja malenkost MARKO GREDIC ACO PEJOVIC Sve ce se to izvoditi na profesionalnoj koncertnoj bini,koncertno ozvucenje i osvetljenje ![]() SVI STE POZVANI ![]() ![]()
Marco Promijenjeno od Marco7 (13.05.2008 u 10:13 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
DJ i Maskota!
|
![]()
Da ne radim mozda bi i dosla
![]()
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Da si rekla nastelovali bi termine pa da dodjes sa Milancetom da uzmete udela u ucescu
![]()
![]() |
#4 |
DJ i Maskota!
|
![]()
Uskoro eto nas kod tebe posto nismo uklopili ovaj termin,kiss
![]()
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Uzeo sam video snimak ali nikako da nadjem vremena da uploadujem to na youtube da vidite kako je bilo
![]()
![]() |
#6 |
DJ i Maskota!
|
![]()
Pa bre nemoj da si lenj nego da me docekas kad se vratim s posla sa snimkom,bas me zanima.Kiss do nocas
![]()
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Jeste da ne mmoram i ja sad da se spremam za posao
![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |
pozvani, ste, svi |