Cao Marco,lepo zvuci kolce,ja bih samo malo digao kontra cinelu,u 3:20 minuti,kad svira frula stavi tercu harmonike (Kabina) ili liniju.U tom delu malo prazno zvuci snimak i na mojim zvucnicima malo je,cini mi se prenabudzen bas,skini mu malo bas na EQ.Jos kad ubacis kontra gitaru bice jos potpuniji snimak.Lepo,lepo.Studijski posao je bas picanski posao,pravio sam i ja par pesama u studiju sa Goranom (Bivsim pevacem iz Medenog meseca i Medenjaka),znam svaki komentar je dobro dosao.Da li bi stavio ova dva basa na download?Drugarski pozdrav!
A da,za kontru mozes da koristis,ako imas,mislim da se zove real guitar VST.Ima tu,ne znam tacno da li je steel ili fingered gitara,samo je zandefujes i dosta dobro radi a mozes i da je kvantizujes.Jedno pitanje Marco,neki lik iz Sapca mi pricao da moze audio snimak u cubase sx da se prebaci u midi traku i da se kvantizuje na sta sam skeptican?Znas li ti sta o tome?Pozz
http://www.youtube.com/watch?v=ZlA4m95ESyg
Kako moze da se poveze ovaj yamahin mikser sa racunarom da bi moglo ovako da funkcionise????????????