|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ja ću vjerovatno kod rodbine u Paraćin,Niš i Leskovac...Ako bude prilike navrnuću i do Budve,ali kako financije pokazivaju ove godine sam prdno u bocu...Stegli troškovi i deca sa svih strana pa su došla "crna vremena"...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ja ni ove godine ne idem NIGDE
![]()
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Dodji care kod mene...i onako ces da uzmes kurzwela pa cemo se odmoriti lepo u nekoj kafani.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Mrzi me da se mlatim sa vizama, tako da mi Crna gora ne gine...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Suludi Moderator
|
![]()
Ehhhh blago vama...moj godisnji odmor se zove bolnica opet nista od godisnjeg ove godine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Opet bolnica, pa sta radis bre Blatusane, kad ces da se smiris??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Suludi Moderator
|
![]()
Jebes budalu druze! Igro fudbala i otislo koljeno al maksimalno sad ce me sarafit! Pozzzzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
DJ i Maskota!
|
![]()
Krajem avgusta u Grcku,gde jos uvek ne znam
![]()
![]() |
#9 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
@ Blatusan
Buraz, drž se. Nisi jedini. Izgleda da ću G.O. i ja provest u bolnici. A ako se stanje imalo popravi, u što nakon ovog vikenda čisto sumnjam jer vidim da me je počelo lomit onda u Poreč kao i svake godine. Prijatelju, želim ti čim brži i čim bolji oporavak, da čim prije ozdraviš i riješiš probleme s tim koljenima. I na kraju te molim nešto : Znam da je teško, al zaboravi nogomet do daljnjega jet kad te jednom načne, proči će godine dok nečeš ponovo na teren. Ajd, drž se. Vjerujem da češ se super oporavit, ipak ti si još mlad i pucaš od snage.
![]() |
#10 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.02.2007
Downloads: 166
Uploads: 0
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
ma jarane blatusan primijetio sam da te nema ovdje ,a neznam tacno sta se dogadja a ti pominjes neku bolnicu,nadam se da nije nesto opasno.
Dodato: hehehe izvinite a posebno blatusan,nisam ni pogledao u datum. Dodato: moj godisnji je trebao biti radni u kanadi ali posto nemam petlju da Letim onda cu u svoju Bosnu, a sto se tice mora ja sam na moru svaki drugi dan sa svojim Mirzom jer on zivi nekih 150-200 metara od plaze, a ja zivim 60km od te plaze i vozim se 25-30 minuta do tamo tako da me najvise privlaci moja kuca u Bosni i nase rostiljanje i moji vocnjaci cak vise nego Miami ,Florida i ostalo. Promijenjeno od hajro (09.07.2009 u 03:17 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
cemo, gde, godisnji, odmor |
|
|