|
|
![]() |
#1 | |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.03.2008
Mjesto: Hrvatska
Godina: 43
Downloads: 830
Uploads: 21
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg PA800
![]() |
![]() Citat:
Ja sam gledao i PA1X za kupiti. Vidio sam Gago na tvojoj internet stranici da imaš ... Ako nije problem da mi samo kažem po tvome mišljenju koje su bolje klavijature... Promijenjeno od No.1 (15.06.2008 u 04:08 sati) Razlog: Ta sporedba je ucinila dovoljno problemi!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 19.02.2006
Mjesto: Njemacka/Makedonija-Kavadarci
Godina: 55
Downloads: 921
Uploads: 5
Zahvalili mu 9 puta u 8 Postova
Instrumenti: Korg Pa2x /Korg M3 61XP/ Triton Le
![]() |
![]()
elmagio
O tome smo pisali vise puta na forumu,mogu da ti nabrojim nekoliko razlike izmedzu Pa800 i Pa1x,ali koja je najbolje,tu je ipak u pitanja stvar ukusa. Pa1x: Bolji Vokalist,ima vise slajdera,XLR mikrofonski ulaz,samo 32mb RamMemorije koje mozes sam menjati,Radi stabilno itd......ali je i tezak (22kg) ![]() Pa800: 64mb Memorije koja na zalost se puno kvari a nemozes je sam menjati,Guitare Modus-jako dobra stvar,USB Stick prikljucak,Zamrznjava cesto u Edit Funkcije kad stelujes nesto u ritam itd....... a sto je najdobro tezina je samo 13kg ![]() Sto se tice Sounda,nema puno razlika,to je nesto minimalno,uporedio sam ih kuci na monitore i uzivo. Momentalno sviram Pa2x,ali za mene je jos uvek Pa1x broj.1 ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
elmagio@
Ako te toliko zanima molim te na private m. gago@ Pozdrav ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.03.2008
Mjesto: Hrvatska
Godina: 43
Downloads: 830
Uploads: 21
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg PA800
![]() |
![]()
[quote=No.1;40867]elmagio@
Ako te toliko zanima molim te na private m. No.1 Izvinjavam se ako sam pogriješio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
Nije opasno.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |