|
|
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Veteran
|
![]()
Ja volim viruse i nemam antivirusni prog. pa ako netko ima taj FULL SAPKO SET nek mi pošalje link na PP pa da vidim šta če se desit mom kompu.
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Vinglula..
Hahahah.. -Kakav si lik.. Ja sam taj set skinuo, al' nisam ni primetio virus... ![]() Neka,-"zivot je kratak"... ![]()
#3 |
KRVAVI
|
![]()
Vingula car si.
I ja ih obozavam,stvarno neka neko posalje i meni PP sa linkom da vidim sta ce se desiti.Inace na mom kompu ne koristim ni jedan antivirus program vec duze vreme,a imam par drugara koji su fanatici sto se tice toga,znaci NOD32,Kaspersky,AVG i ostalo,i vecito kukaju kako im nesto ne valja,te uleteo im neki trojanac,te skenirao sam komp imam 2000 virusa itd. Elem,ako idem na neku stranicu "gde moze nesto da mi uleti",odradim ono sto mi treba,i sutradan uradim backup sistema i vozi dalje. Nekako mi se to cini jednostavnije.
#4 | |
Vredan član društva
|
![]() Citat:
Dali je Sapko Namjerno Postvaio trebalo bi da se stupi u kontakt sa njim..... Sutra cu da odem u EDV Security pa da se ovo Proveri posto znam da ih ima koji Ulaze u druge PCs i Kupe Matrijal... E pa nema Smisla neko se Mucio danim i nocima i sve da mu se to Pokupi u jednom danu... Ovde u Germany postoji za ovako Krivicno Djelo Zatvorska i Matrijalna Kazna ja mislim da je isto i u Drugim Zemljama... |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 11.03.2005
Mjesto: Macedonija Bitola
Downloads: 129
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Interesi: korg pa 80
![]() |
![]()
a ko se sprda sta je tebi ja nisam pisao postove tek danas evo vidim usvari ok vidim da sve ovde su ozbiljne samo ja sprdam se vazi ok nema problema
#6 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 02.02.2008
Downloads: 921
Uploads: 5
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: pa800
![]() |
![]()
kolega Vane nije nam jasan ovaj tvoj komentar izgleda pomalo nepovezano pa neznamo sta stvarno zelis reci poz...
|
![]() |
![]() |
#7 |
Godfather
|
![]()
Ova tema je odavno izgubila svaki smisao, ako ga je posle markovog brisanja problematichnog seta uopshte i imala...
LOCK!
#8 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 11.03.2005
Mjesto: Macedonija Bitola
Downloads: 129
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Interesi: korg pa 80
![]() |
![]()
da samo ti nadji taj set i ces se nervirati kao ja 3 dana sa red 3 puta preintaliram window 3 puta pc prima mi neke viruse a imam antivirusnu programa zamislite na monitor pojavlja se neke bube i jede mi podatke od destop hahahahaha ja gledam i se cudim sta je ovo sta da radim dal da placem dal da se smeem i morao sam hard diska da formatiram i c i d particiju a znate sta je d da formatiras poslo je sve ceo rad mog zivota sve setove ama svasta sta sam imao u pc pa sad vi pazite ili zezajte se sa bube
#9 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Joj shto ljudi lupaju gluposti.... Zanimljiva mi ova tema.... Raspadam se od smeha....
![]() Xaxaxaxa.... Buba sheta po monitoru i jede...Xaxaxa, jel i katodnu cev na kraju pojela? ![]()
#10 |
Veteran
|
![]()
Kad se dohvatim te bube na monitoru,odmah ču uklonit sve bube...taman moro skakat i udarat po LCD-u
![]() ![]() ![]()
Favoriti |
Oznake |
pazite, virus |
|
|