|
|
|
||||||
| Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
#21 |
|
Vredan član društva
|
Dzoni,-dobra tema...
![]() Sve je to lepo... ![]() Al' po meni licno,-gde sam se najlepse osecao,-bilo je to pre godinu dana,-kada sam sa devojkom bio kod drugara u stanu,-i na suvaka,na nekoj yamahi,-svirao balade,-i zajedno s'njom pevao... Inace,-devojka peva..."Peva pa rastura"... Jbt. tad sam se najezio... Tad mi ni publika ni ozvucenje,-ma tad mi nije niko trebao... ![]() -To nikad necu zaboraviti... Negooo... -Ne razlikujem bas to,-gde sviram,-(lokacije)... Skoro da mi je sve isto... Pozdrav drugari !!!
|
|
|
#22 | |
|
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.01.2008
Godina: 38
Downloads: 9
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
Citat:
... izlazi iz mog groba! ludilo... hajro kao sto postoje razliciti pravci u muzici tako postoje i mesta gde se ta muzika svira, yu midi nije sajt za tezgarose ili za narodnjake ili za splavare nego za muzicare koliko sam ja razumeo, pa je mene interesovalo ko kakvu svirku preferira i kojom se bavi osim ako neko silom prilika nije primoran da svira sve i svasta, inisam mislio na OBJEKAT tipa ja najvise volim da sviram na splavu... mozda jednog dana kad mi radni staz bude malo duzi ja cu da kazem ma boli me k!@#!@ samo da je kinta dobra
Promijenjeno od nidzabg87 (26.05.2008 u 17:51 sati) |
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.01.2008
Godina: 38