|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Uzmi lepo i odsviraj nesto sa svim pratnjama,basom i nemoj da obradjujes snimke nego stavi ovako sirovo pravo iz miksete da vidimo!
![]() |
#12 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Mislim nemoj da se ljutis ali ovo je iz miksete neznam iz cega bi bilo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Dare mojne mene,koristio si kompresore i sta jos
![]() ![]()
Marco Promijenjeno od Marco7 (19.05.2008 u 17:14 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Pa na mikseti jamaha pro mix 01 koristim kompresore a sto se tice miksovanja nemam kubase i ne umem da koristim
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ma ok,vidim ja ovamo u statistici sta si otprilike koristio aj snimi sve komponente da vidim kako se ponasa u guzvi
![]()
![]() |
#16 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Darko88 bubanj je odlicno uradjen a i smiksan pa sta god ti koristio a sve sto si koristio je tu iskljucivo iz razloga da bi se i koristilo. Ko nema neka nabavi a ko nece nek mase usima. I ne dozvoli da te bilo ko obeshrabri ili podcijeni to sto radis jer radis kako valja. Nikakve "statistike" ne postoje po kojima bi neko mogao da sazna sta si ti upotrebio izuzev jace kompresije ili maksimiziranja. Taman i da si to sve iskoristio u cemu je problem jer svaka pristojnija mikseta ima te alate na raspolaganju. Udri samo tako dalje, alal ti vjera.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Tranzit ne zapocinji kavgu jer ces dobiti banancinu veruj mi!Dobro su mi poznati tvoji komentari zato se suzdrzi ako mozes a ako ne mozes znas sta ti sledi jer si upravo ti ovde bio uzrok vise svadja!!!
![]() |
#19 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Hvala svima na komentarima ali nije mi bio cilj da se vi ovde svadjate zbog mene neggo da cujete demo i da se zna kako pa 800 moze da zvuci i da moze i bolje od ovoga. kada budem sredio jos bolje bice postavjen demo tj
Promijenjeno od Darko88 (19.05.2008 u 17:53 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Darko nije ovo bilo zbog tebe!Ja sam ti rekao gore super zvuci i to je to,ne treba sad da ti dam medalju da bi ti odao priznanje i lepo sam pitao mozes li da snimis nesto da cujem sve u guzvi kako zvuci!Posto nisi upucen jedan multiband kompresor moze da napravi sou od zvuka pa zato i pitam sta si koristio jer vidim da ima kompresije!To sto tranzit prica namenjeno je meni i on je ovde glavni kavgadzija i provokator i inace urzrocnik jedno 10-tak svadja i zato sam mu zapretio banom,to nema veze sa tobom!Sviraj,snimaj i uzivaj jer nista nije namenjeno tebi
![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |
cuje, ovako, pa800 |
|
|