|
|
Tekstovi i Naslovi Skidate neku stvar i potreban vam je text? Ne znate kako se pesma zove? Postavite pitanje ovde! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ljudi treba mi nečija pomoć.. Da mi neko pošalje par hitova Ibrahima Jukana, pratim ga u četvrtak a nemam nigdje da uzmeme njegovih stvari!!!pa ako neko može da pomogne.....HVALA
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Nije problem buraz, al ja stvarno nisam cuo za njega nazalost.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
pa da je poznat nesto nebi bio problem.....
![]()
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Imas na youtube njegovi snimaka vidjece od prilike sta on pijeva
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 07.11.2006
Downloads: 51
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Pratio sam svog imenjaka Jukana nekoliko puta i nije uopste zahtjevan za svirku. Ima on dosta svojih pjesama, ali vecina repertoara su sevdalinke i neke novokomponovane tipa Haris, Halid, Koke i slicno. On je uvijek imao svog harmonikasa Jaska (inace su iz Gracanice kod Tuzle obojica), pa ako bude on, onda ti je jos lakse. Nazalost mp3 nemam nijedan, ali vidjeces, nije problem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
Imam ja njegovih nekih pjesama.. Pa hajd ako budes na msn da ti posaljem..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.02.2007
Downloads: 166
Uploads: 0
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
ako imas dc++ tamo ces naci sve sto trebas.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Brate, koliko sam video ovaj je na neki nacin mladja garda (ne mislim po izgledu)...da si reko neko zvucnije ime pa da ti pomognem(o), ali ovako tesko...nista ti drugo ne preostaje nego masinu u ruke, pa yutube, pa google, pa nek ti je bog na pomoci...salim se...
![]() Skini mu par pesama sa youtube i opusteno, i onako ce ljudi da traze hitove...!!! Mislim da me razumes...
![]() |
#9 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Ibrahim Jukan je mislim prilicno nezapazen i u BiH.Ali nije on bas toliko mladjahan ni po godinama zivota a ni po pjevanju.Ima on pjevackog(kafanskog)staza prilicno,ali slabo to prolazi.On inace ima biznis-proizvodnja kolaca-a vjerovatno pjeva sto voli.Pjeva sasvim pristojno sevdalinke a ima nesto i svojih pjesama.
Najpoznatija pjesma u BiH koja se vrtila i koju on pjeva je: Jasna Interesantno je napomenuti,da je navedena pjesma bla namijenjena Serifu Konjevicu,ali ju je ovaj odbio jer se prije toga razveo od svoje zene Jasne. Slucajno imam samo taj MP3 i poslacu ti link na PM.(ukoliko je imas jos bolje) PS ![]() Promijenjeno od Sejox (18.05.2008 u 23:26 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |