|
|
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Godfather
|
![]()
Moguce da je do Verata neka frka, mada je mala verovatnoca za to...
Iako je verat, posle sezama, najgori veci provajder, ne deluje mi da je do njih... Ako vec mislish da menjash, moj prvi izbor bi bio PTT, a drugi telekom.
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Pa ako sa 042 radi sve kako treba, onda je defakto do Verata. Koristio sam Verat jos kao podprovajder u Subotici i onih 115Mbit koje imaju iz Madjarske je jos pre 4 godine bilo pretesno. Mogu misliti kako je sada, a nisu radili na prosirenju linka nista.
Moj savet je ADSL, ali od Telekoma. Bar ovde u Subotici se pokazao kao najbolji. Sezam i Eunet NIKAKO! Na kraju krajeva, svi oni kupuju net od Telekoma, pa ga posle vracaju u ADSL koji je takodje Telekomov...
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Pokupio si virus buraz pa zato nece da te diskonetkuje.probaj ovo sto ti je Alix napisao gore ako nece obaraj sistem buraz i to sto pre!!!
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Nije virus, Marco7. Da jeste, ne bi mu radilo preko drugog provajdera sve kako treba. Verat tu nesto serucka...
Ma najpametnije mu je da predje na ADSL, naravno ukoliko postoje tehnicki uslovi kod Telekoma za njegovu telefonsku paricu. U danasnje vreme koristiti dialup... pa moras biti mazohista za tako nesto ![]()
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Cim ne moze da se diskonektuje i ostaje na netu dok ne restartuje kompjuter ima virus!Ko ne veruje ajde da se kladimo?Imao sam tih problema sa dial up-om zato i stojim iza ovoga sto sam napisao!Ima neka zakrpa za to ali ajde sad se seti kad sam odavno to radio
![]()
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]() Au, pa tek sad vidim da ne moze da se diskonektuje, a ne konektuje?!? Huh... ne znam... da je virus, i konekcija na drugog provajdera bi mu se isto trebala ponasati....
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
preko verat neta i dalje ne radi,sumnjam da je viris , imam nod 32 updatovan svakog dana,brdo nekih programa koji sprecavaju cookise,bagove i ostale gluposti,tako da ne znam.. evo,sad sam uplatio sate preko kalik-neta i radi bre super...da bih iskljucio mogucnost virusa sad sam updatovao i avast i pusticu ga da skenira mada cisto sumnjam da ce naci nesto...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Bogami da ti kažem mora da si nešto kresno na Windowsu...Meni je Amis (operater u Sloveniji) dolazio 2 puta da mjeirili priljučak i drugi put mi istavili račun od 42eur...Kad sam ga pito što to,on samo mahnu glavom i kaže: zovi našu centralu i pitaj referente,ja samo servisiram...I moro da platim drugi pregled jer je priključak u redu ali nešto ne štima s mojim kompjuterom...Pozovi drue operatera i neka dođu da pogledaju tu tvoju konekciju i moće da ustanove u čemu je problem...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
konekcijom, problem |
|
|