|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Meni se desilo na EXR-e2.Vidi u prospektu kako se vraca na fabricki podeseno.Jos dok dize sistem,drzi dugme User Program(tako je bar kod mene),dok ne prikaze na displeju Factory.Kada vratis na fab. podeseno brise sve u Useru,ali ne dira Flash memoriju.Nadam se da ce ti pomoci,ali pogledaj kakve su sve posledice vracanja na default.
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 08.02.2006
Mjesto: Svilajnac
Godina: 50
Downloads: 429
Uploads: 11
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 207 puta u 137 Postova
Instrumenti: Roland Arrangers / Roland Fr-4x
![]() |
![]()
NEEE!!
Pre svega pokusaj da enable-ujes aranzerske funkcije! Evo kako je na EXR3 i 5, trebalo bi da je isto i na EXR7 , ako ne, pogledaj u uputstvu: Deactivating or activating the Arranger Use the following procedure to ensure that the Arranger cannot be started or stopped: (1) Switch off the EXR-5/EXR-3. (2) Hold down the [ACOUSTIC] and [ARRANGER/BAND] buttons while you switch the EXR-5/EXR-3 back on again. The display briefly shows “DISABLED”. It is now impossible to start/stop the Arranger using the [START÷STOP] button. Repeat the above procedure when you want to use the Arranger again. Dakle, dok palis klavijaturu pritisni i drzi dugmice [ACOUSTIC] i [ARRANGER/BAND] Ako je ovo bilo u pitanju, razmisli ko ti je ukljucio ovu funkciju a da ti ne znas? Ako ovo ne pomaze, tek onda vrati na fabricko podesavanje. PoZzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 23.10.2007
Downloads: 615
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()