|
|
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#40 |
Veteran
|
![]()
Evo našao sam konačno rješenje.
U pitanju je bio Windows Firewall/Internet Connection Sharing (ICS) Za sve kojima se isto dešava ko meni prije činit vam je sljedeče: 1.Contol Panel 2.Administrative Tools 3.Services 4.Sad vam se otvorio popis servisnih programa, prevrtite slider skroz dole i otvorite gdje vam piše Windows Firewall/Internet Connection Sharing (ICS) (kliknite i otvorite to) 5.Kad vam se otvori prozor od od ICS-a (GENERAL) ispod gdje vam piše "Startup Type" prebacite na DISABLE,i pod "Service Status" ispod imaju tipke "START", "STOP", "PAUSE", "RESUME" vi odaberite i pritisnite -STOP- 5.Odaberite podnaslov gdje piše "LOG ON" (skroz gore,iza GENERAL) i sad imate HARDWARE PROFILE (skorz dole) ,dole su dvije "Tipke" "ENABLE i DISABLE",vi odaberite DISABLE. 6.I za kraj na danu pritisnete -APPLAY- a zatim -OK- 7. -I TO JE TO-
Oznake |
sp2, windows |
|
|