|
|
Mixeri Sve o miksetama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 12.05.2006
Downloads: 3605
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
dynacord 6 kutija ,soundcraft 4 ,ali ako ti treba vise snage prikopcas externo pojacalo i na njega jos 4 kutije i to je to ,samo da kazem da su u soundcraftu lexiconovi efekti ,a znamo svi koje mjesto zauzima lexicon u svijetu muzike.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ovaj spirit je dobar,mozes mu kaciti cak i po 6 kutija jer ladno radi na 2 Ohma!Ima dual efekt Lexicon procesor sto ne moze da bude lose veruj mi!Za ovog Carvina ne znam nista!Sad sam trazio neke informacije na netu ali nista konkretno nisam nasao tako da necu da ocenjujem mixer koji ne poznajem
![]()
![]() |
#13 |
Odomaćeni član
|
![]()
Kada sam mislio na dynacord da je najkompletnija nisam mislio najbolja a ima puno kvalitetnijih mixera od dynacorda.
dynacord radi na 2 ohma a to je 6 kutija pa 8 ohma. Dynacord pm 1600v1(1000) na 2 ohma daje 2x450w ---------------------------na 4 ohma daje 2x350w ---------------------------na 8 ohma daje 2x300w Zaklucak:sto je otpor manji snaga je veca. PS: pojacalo u dynacorda nije neke extra kvalitete samo je dobro zasticeno. pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Pa i ovaj spirit radi na 2 Ohma 2x600w!Tu je dynacord u prednosti i sigurno Powermate 2 daje pravu snagu!Ja koristim Powermate2 ali i ovaj spirit ce extra da ti odradi posao veruj mi
![]()
![]() |
#15 |
Odomaćeni član
|
![]()
svi oni lazu 10% u snazi.
a i spirit je dobra mixeta extra radi poso toliko od mene |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 08.11.2005
Downloads: 2345
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
http://www.speedyshare.com/143846778.html
Evo linka,skinite procitajte pa mi malo pojasnite ko se razume u miksete.Ali nikako da otkrijem koji se efekat nalazi unutra.Nacuo sam da je leksikon. http://www.speedyshare.com/592173928.html Evo i slike. Promijenjeno od banex (05.04.2008 u 13:19 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
1200, 1644p, carvin, ili, poverstation, soundcraft, spirit |
|
|