|
|
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#20 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Tako je. Autor može odabrati način na koji će kreirati sadržaj Packa. Ako ga ostavi otključanog dobiva PPF datoteku i ona se može koristiti za sve modele Yamahe. Naravno, uz izuzetke koje je spomenuo @dmmacak u postu prije.
Kada autor želi zaključati Pack, uzima ID broj tvoje klavijature i kreira Pack u CPF formatu. Bez obzira da li je Pack zaključan ili ne, ti kao kupac ih možeš obrađivati i mijenjati i neće biti problema jer ih na kraju upisuješ u klavijaturu s odgovarajućim ID brojem. Ali ako takav set daš prijatelju, u njegovu klavijaturu zaključani Pack neće ići. Znam da je ovako napisano malo konfuzno pa ću dodati još malo teksta. YEM je aplikacija pomoću koje na računalu slažeš materijal. Hajde recimo da je to nešto poput Managera za Korga. Ili slikovitije, to je lonac u kojem se kuha gulaš ![]() U YEM ubacuješ materijale na razne načine. Recimo da uneseš 4 Yamahina Free Packa (4xCPF), jedan koji si kupio zaključan (1xCPF), tri otključana koja si dobio od prijatelja (3xPPF), dva si kreirao sam u njih unesao materijale skinute s neta (2xPPF) i jedan je kreiran iz Library od Tyros4 (1xPPF). Analogija, u lonac si ubacio sve što je potrebno za gulaš, meso, vino, luk začine, papriku ... I onda pustiš da se kuha da bi dobio dobar gulaš. A u YEMu od svih Packs kreiraš samo jednu datoteku u obliku CPI. Nju upisuješ u klavijaturu i to joj jedina svrha. Ne možeš je više vartiti u YEM. Isto kao što ni iz kuhanog gulaša ne možeš izdvojiti sastojke da budu u izvornom obliku..... E sad sam se raspisao, došlo mi malo ![]() Da, prodavač odlučuje hoće li ti prodati zaključan ili otključan Pack. JBGA, to sam mogao odmah napisati ![]() Pored gulaša volim i matematiku pa bi to izgledalo ovako... (PPF+PPF+PPF...) x YEM = PPI (CPF+PPF+PPF...) x YEM = CPI Promijenjeno od casper (20.08.2025 u 21:44 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|