|
![]() |
#11 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.806 puta u 1.354 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Nisam imao nikakvih problema, upali i sviraj. Novi update od iz 6. mj. 2024. je donio par bitnih poboljšanja, dva EQ na efektima, custom prikaz ekrana i DCA grupe.
Ako bih baš tražio prigovor onda se on odnosi na vanjski adapter koji ima "ravni" priključak. Da su ga barem izveli kao L, smanjila bi se mogućnost loma. Inače, mixer je napravljen robusno i kvalitetno. Malene dimenzije mi dogovaraju, držim ga iznad klavijature. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | dmmacak (02.01.2025) |
![]() |
#12 |
Odomaćeni član
|
![]()
Da li na ovom "ekranu" da ga tako nazovem postoji mogućnost brisanja kanala i dodavanja svog HOME setupa, npr.kad linkam na stereo da desni obrišem jer je nepotreban a recimo br.13 dodam na ovaj ekran umjesto njega?
To na xair sve ide i posebno se sprema pod layer navedeni setup. Poslano sa mog SM-S928B koristeći Tapatalk
![]() |
#13 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.806 puta u 1.354 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Da, možeš prilagođavati ekrane po želji.
Neki dan sam ozvučavao dva momka, bio je veliki prostor pa sam zbog lakšeg mixa spojio na Wifi. https://youtube.com/shorts/mqNiRMoiAnU |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | tonijo (18.04.2025) |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
alen&heat, cq mixer, digitalni mikser |
|
|